NOVA DATA: 29 d’octubre. Castanyers monumentals de Viladrau

Si ja estaveu apuntats i no vau demanar la anul·lació no cal que us torneu a apuntar.

Deixarem els cotxes aparcats en l’aparcament devant del restaurant La Solana dels Molins (abans d’arribar a Viladrau) des d’on començarem la nostra ruta.

Aquí, abans d’empendre la marxa podem esmorçar. El nostre destí será l’impressionant castanyeda de Merli dins el torrent de l’Erola.

Aquesta Castanyeda és trova dins una fageda, i és un dels boscos de castanyers més espectaculars de Viladrau. Amb castanyers que poden tenir més de 500 anys, amb unes formes arquitectòniques de gran bellesa dins un lloc encisador al costat de la riera de l’Erola amb petits salt d’aigua. Però abans també ens espera una ruta plena de llocs enciçadors com el salt d’aigua de la petita presa del Molí Vell o la finca d’ El Noguer, als seus jardins hi ha plantats des de 1898 arbres monumentals com un avet blau, un avet grec, una sequoia roja i l’anomenada “Sequoia del Noguer”, catalogada al registre d’Arbres Monumentals Catalunya, i el Castanyer de les Nou Branques amb gairebé 24 metres d’alçada i un perímetre de 6 metres i mig, i aproximadament 700 anys.

Per descarregar el track: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/els-castanyers-monumentals-de-viladrau-des-de-la-solana-45293862

Recordeu que no es farà reunió informativa.

Dades tècniques

  •       Tipus d’activitat: Senderisme i observació oberta a tothom 
  •       Distància aproximat:  13 km
  •       Desnivell acumulat:  550m 
  •       Dificultat estimada: Baixa però amb desnivell.
  •       Tipus de camí: Sender i pista forestal.
  •       Material necessari: esmorçar i dinar, i aigua. Roba de muntanya; botes, gorra, crema solar, bastons,…
  •       Menors : No
  •       Lloc i hora de sortida: 08:00 a l’aparcament al costat de Les Termes
  •       Lloc i hora d’arribada:  cap a les 17:00 al mateix lloc
  •       Dinamitzadors de la sortida: Isabel Donaire i Xose Santín

Inscripcions

Formulari inscripció:

https://forms.gle/N8UQXS6hsjvqqzTF6

Si no estas federat i vols assistir a la sortida, abans d’enviar aquest formulari haurás de pagar 5€ al compte de  del Banc Sabadell: ES71 0081 0006 2500 0153 8764. Seguidament indica aquí el dia i hora en qué has fet l’ingrés o transferencia.

Tancament d’inscripcions

Les inscripcions es tancaran el DIMECRES  25 d’octubre a les 15:00 o 20 inscrits.

*Tota inscripció amb dades incompletes o incorrectes s’anul·larà.

Organització vehicles

Us recordem que d’un temps ençà, el Centre no organitza la distribució ni la disposició dels vehicles de les sortides. Ara, més que mai, amb motiu de la pandèmia, no podem demanar a ningú que viatgi o que porti algú que no sigui de la seva bombolla de convivència. Per tant, cal que quan us apunteu a les sortides disposeu d’un mitjà de transport per desplaçar-vos al punt on es començarà a caminar.

Leave a comment