3 i 4 de juny. Caiacs a la Ribera d’Ebre.

Aquesta vegada us proposem un cap de semana per a conéixer la Ribera d’Ebre navegant pel riu Ebre. Una terra envoltada d’història i de paissatges fluvials.

Començarem trobant-nos el dissabte 03/06 a les 17h a la Casa de Colònies Ca Manxol, al poble de Rasquera (Tarragona). Seguidament iniciarem a peu tots junts des del mateix poble una petita passejada fins a l’ermita de Sant Domingo (3 km anada i tornada), on podrem gaudir d’unes bones vistes de Rasquera i les Serres de Cardó. Aquesta ruta ens servirà per a agafar gana per a sopar a la Casa.

Una manera molt addient de conéixer aquesta comarca és des del riu, i per això començarem el diumenge fent un tram d’una bellesa especial, de Miravet a Benifallet, d’uns 6,5 km i 2:30 h. En aquesta baixada del riu gaudirem de les muntanyes de Cardó, i els laterals de les Serres de Cavalls i Pàndols, tot un conjunt de singular encant paissatgístic amb una forta riquesa històrica i patrimonial.

Dinarem a la Casa de Colònies, i finalitzarem l’activitat del cap de setmana esperant que hagueu gaudit al màxim de l’aigua i la tranquilitat d’aquesta terra.

Les persones apuntades rebran per correu electrònic informació complementaria.
ATENCIÓ! Les places són limitades.

Si teniu dubtes envieu un mail a info@cesboi.cat

Dades tècniques

  • Tipus d’activitat: Caiac al riu Ebre
  • Material necessari per a l’activitat al riu: gorra, crema solar, aigua, banyador, roba de recanvi.
  • Per a la casa de colònies: coixinera, sac de dormir o llençol, tovallola.
  • Transport: En cotxes particulars        
  • Edat mínima: 5 anys  
  • Dinamitzadors de la sortida: Mònica García i Martina Rodríguez

PREUS

Inscripcions

Formulari inscripció: https://forms.gle/dne23EXgK2NcYUui9

Si no estas federat i vols assistir a la sortida, abans d’enviar aquest formulari haurás de pagar 5€ al compte de  del Banc Sabadell: ES71 0081 0006 2500 0153 8764. Seguidament indica aquí el dia i hora en qué has fet l’ingrés o transferencia.

Tancament d’inscripcions

Les inscripcions es tancaran el DIVENDRES 5 de maig a les 15:00 o 26 inscrits.

*Tota inscripció amb dades incompletes o incorrectes s’anul·larà.

Organització vehicles

Us recordem que d’un temps ençà, el Centre no organitza la distribució ni la disposició dels vehicles de les sortides. Ara, més que mai, amb motiu de la pandèmia, no podem demanar a ningú que viatgi o que porti algú que no sigui de la seva bombolla de convivència. Per tant, cal que quan us apunteu a les sortides disposeu d’un mitjà de transport per desplaçar-vos al punt on es començarà a caminar.

Leave a comment