Fes-te Soci

Al Centre Excursionista Sant Boi hi trobaràs persones amb les teves mateixes inquietuds. Persones interessades en els esports i la cultura de muntanya. Amants de la natura i dels paisatges del nostre planeta. Al CESBoi hi trobaràs companys de viatge i d’aventura, hi farás amics.

Quins avantatges tens al formar part del Centre Excursionista Sant Boi?

  • Rebràs informació per correu electrònic de les activitats que organitzem. Estaràs sempre al dia de tot!

 

  • Podràs tramitar la llicència federativa d’esports de muntanya a la FEEC, en qualsevol de les seves modalitats, amb l’assegurança que  hi va associada. Faràs activitats més segur.

 

  • Tindràs preus reduïts en les activitats i sortides que organitzem: castanyada, esquiada, kayak, sopar del centre, etc.

 

  • Tindràs descomptes especials en establiments del poble. Ara mateix els socis tenen un 10% de descompte a la botiga de running i muntanya Runnair i un 15% de descompte a la botiga Alkuun de roba i material de muntanya.

 

  • Tindràs lliure accés a la biblioteca del centre. Podràs consultar tot tipus de mapes i les últimes revistes. A més t'oferim un servei de préstec bibliografic totalment  gratuït per socis.

 

  • Tindràs accés a diferent material de prèstec, com per exemple raquetes, ARVA's, crampons i paraneus,  que disposem per a ús de tots els nostres socis.

 

  • Ajudem amb subvencions la formació dels nostres socis als cursos organitzats per la FEEC i la Vegueria.

 


PREUS ANUALS PER SER SOCI

Les quotes actualment es cobren semestralment, cada 6 messos. Per apuntar-se al centre s’ha de pagar una quota d’inscripció o matrícula. A la secretaría del centre t’informarem de tota la documentació necessària.

Els antics socis que vulguin tornar a formar part del CESBoi no haurán de pagar el preu de l’incripció. La quota familiar no te límit de membres. La quota Juvenil comprén entre els 18 i 25 anys.

QUOTES ANUALS DE SOCIS
QUOTA ANUAL INSCRIPCIÓ
INDIVIDUAL 40€ 18€
FAMILIAR 52€ 30€
JUVENIL 20€ 9€

 


 

ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE FEM AL CENTRE