5 de maig. Sortida amb la lluna plena

Reprenem el projecte de fer una sortida nocturna cada primavera que varem iniciar al 2019 (prepandemia), en que proposavem realitzar tot un seguit de sortides anuals coincidint amb la lluna plena de primavera visitant cada any algunes de les ermites que ens envolten al entorn de Sant Boi (St. Antoni, Can Amat, Ermita del Roser, St. Marti de Porres i St. Ramon).

Aquest any toca anar a Sant Marti de Porres.

Sortirem de l’aparcament del Bori per enfilar cap a l’estret de Roques, continuar pels camps dels cireres, fins a la Creu del Querol, enfilar el tobogans fins a la Torre de Guaita (Torre R “Romeu”) i arribar a Sant Marti de Porres (Torrelles de Llobregat) on soparem, a la llum de la lluna per encabat tornar al punt d’inici per arribar als volts de la mitjanit.

Recordeu que no es farà reunió informativa.

Dades tècniques

  • Tipus d’activitat: Senderisme i observació oberta a tothom 
  • Distància aproximat:  12 km
  • Desnivell acumulat:  400 m 
  • Dificultat estimada: Baixa. Caldrà caminar de nit
  • Tipus de camí: Sender fàcil i pista
  • Material necessari:  Sopar, aigua, frontal o llanterna, calçat de muntanya, ulleres de visió nocturna i protecció lunar. 
  • Edat mínima menors : 8
  • Lloc i hora de sortida: 19:30 a l’aparcament del Bori 
  • Lloc i hora d’arribada:  cap a les 24:00 al mateix lloc
  • Dinamitzadors de la sortida: Daniel Cabestany i Núria Mestres

Inscripcions

Formulari inscripció:

https://forms.gle/UsnCgicmTKBZYPf46

Si no estas federat i vols assistir a la sortida, abans d’enviar aquest formulari haurás de pagar 5€ al compte de  del Banc Sabadell: ES71 0081 0006 2500 0153 8764. Seguidament indica aquí el dia i hora en qué has fet l’ingrés o transferencia.

Tancament d’inscripcions

Les inscripcions es tancaran el DIMECRES  3 de maig a les 15:00 o 20 inscrits.

*Tota inscripció amb dades incompletes o incorrectes s’anul·larà.

Organització vehicles

Us recordem que d’un temps ençà, el Centre no organitza la distribució ni la disposició dels vehicles de les sortides. Ara, més que mai, amb motiu de la pandèmia, no podem demanar a ningú que viatgi o que porti algú que no sigui de la seva bombolla de convivència. Per tant, cal que quan us apunteu a les sortides disposeu d’un mitjà de transport per desplaçar-vos al punt on es començarà a caminar.

Leave a comment