17 DE SETEMBRE. PUJADA A NURIA PEL CAMI VELL

nuria-14

En Quim ha recuperat la clàssica pujada a Nuria pel Cami Vell (GR) desde Queralbs. L’excursió supera un desnivell d’uns 800 metres i resseguint en part el traçat del riu i del cremallera, arriba a la Vall de Núria en unes 3 hores sense comptar parades. Els paisatges ben mereixen la pena la pujadeta. L’excursió es de tot el dia. Encara que no es una excursió difícil, podem dir que l’activitat no es per a principiants pel desnivell que supera i la durada.
Per apuntar-se ho pots fer a través d’aquest formulari AQUI o passant dimarts o divendres de 20:30h a 22h pel centre.

Cal portar: Esmorzar, dinar, aigua, barret, protecció solar, roba, calçat adequats i capelina o paraigües.
El Divendres 16 a les 20:30h i haurà la reunió informativa a Can Massallera, imprescindible assistència si t’has apuntat a través del formulari.

Leave a comment