BULLETÍ SETEMBRE DE 2016

Membres del CESBoi realitzant la "Volta al gran Facha" (Osca) - Agost 2016 - Fotografía d'en Lluís Vidal.

Membres del CESBoi realitzant la "Volta al gran Facha" (Osca) - Agost 2016 - Fotografía d'en Lluís Vidal.

BULLETÍ SETEMBRE DE 2016 – CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI 

Gairebé sense adonar-nos-en, ja hi tornem a ser. Hem deixat enrere les vacances i amb elles tot un munt d’activitats estiuenques, però no us hi capfiqueu que encara queda estiu, tardor, hivern…, i un munt d’activitats per dur a terme, a més a més, gairebé ni ens en adonarem i ja tornarem a ser a l’estiu… Més val ser optimista, tot i que la dita que hem triat per a aquest setembre té unes certes connotacions passimistes de cara al mes que encetem… Aquí la teniu: “Dels dotze mesos que hi ha, setembre és el més malsà…” Però nosaltres no cal que en fem gaire cas…

LA JUNTA VA AUGMENTANT….
Des del nostre butlletí donem la benvinguda, com a nou membre de la junta del CESBoi, al nostre company Ivan Vega a qui desitgem una llarga i profitosa estada com a membre de la junta del nostre centre.

LA CASTANYADA DEL CESBoi
Un cop donat el tret de sortida de les activitats d’aquests mesos postvacacionals, és hora de (com cada any per aquetes dates), de començar a pensar en la castanyada del CESBoi, que enguany tindrà lloc els dies 5 i 6 de novembre en un indret encara per determinar. Com que les places són limitades, us suggerim que, si teniu intenció de participar-hi, us reserveu aquest cap de setmana i us hi apunteu tan aviat com es publiqui tota la informació i el corresponent formulari, no fos cas que us quedéssiu sense plaça. Al  butlletí d’octubre ja us podrem facilitar tota la informació.

XERRADES, AUDIOVISUALS…
I també, com cada any, aquest mes de setembre, reprendrem les xerrades i audiovisuals que us oferim generalment els divendres, i algun dimarts. Com sempre, esperem que responguin a les vostres expectatives.

ACTIVITATS PER AL MES DE SETEMBRE

Diumenge, 4 de setembre.  Excursió de mitja muntanya a la Mola de Sant Llorenç del Munt(1.102 m), al Vallès Occidental. Aquesta muntanya forma part del repte dels 100 cims. Activitat adreçada  a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.

Diumenge, 11 de stembre. Ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova, a l’església de Sant Baldiri. Com cada any l’ofrena anirà a càrrec del soci del centre Josep Valls.

Dissabte, 17 de setembre. Excursió de mitja muntanya a Núria, (Ripollès), pel camí vell.Activitat adreçada  a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Joaquim Cirac

Divendres, 23 de setembre. Xerrada d’ Orientació a la Muntanya I, sessió a càrrec de Martí Moras. Aquesta activitat és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.

Divendres, 30 de setembre. Xerrada d’ Orientació a la Muntanya II, sessió a càrrec de Martí Moras. Aquesta activitat és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que  hagin participat de la primera sessió.

ACTIVITATS PER AL MES D’OCTUBRE

Dissabte, 1 d’octubre. Excursió de senderisme a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa. Activitat adreçada  a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola

Dissabte, 8. Excursió de pràctiques d’orientació a Montenartró (Llavorsí), a la comarca del Pallars Sobirà (amb possibiliat de pernoctació), aquesta sortida és adreçada a les persones que hagin participat de les xerrades d’aquesta temàtica els divendres precedents. D’aquestes persones si n’hi ha alguna que no disposi de la corresponent llicència federativa, caldrà que tramiti una assegurança temporal. Vocal Martí Moras.

Dissabte, 8 i diumenge, 9 d’octubre. Sortida boletaire de cap de setmana al refugi de Montenartró (Llavorsí), a la comarca del Pallars Sobirà. Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Josep Valls “Tigre”.

Diumenge, 16 d’octubre. Excursió familiar a la Garrotxa, concretament al Puigsacalm (1.514m), aquesta muntanya forma part dels 100 cims de la FEEC. Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, especialment a les famílies amb nens, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

Divendres, 21 d’octubre. Xerrada d’introducció a la fotografia a càrrec de Pere Soy de l’AFOBOI. Aquesta activitat és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.

Dissabte, 22 d’octubre. Excursió fotogràfica al Montseny, turó del Morou (Vallès Oriental).Activitat adreçada a les persones que hagin participat de la xerrada de fotografia, per tant totes les persones que estiguin en aquest cas però que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Pere Soy i Lluís Vidal.

Dissabte, 22 i diumenge, 23 d’octubre. Travessa amb BTT pel Priorat, i més concretament per la serra del Montsant. Activitat adreçada  a socis federats, amb llicència C com a mínim. Vocal Jordi Martínez.

Divendres, 28 d’octubre. Xerrada de fotografia, II sessió, “L’Edició de les Fotos”, a càrrec de Pere Soy. Sessió adreçada a les persones que hagin participat de la xerrada I i de la sortida fotogràfica.

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.


PRÉSTEC DE MATERIAL

Tot el material de què disposa el CESBoi és de préstec per als socis i sòcies i que, per tant, el centre el deixa gratuïtament a les persones que acreditin que estan al corrent del pagament de les quotes de la nostra entitat, això no obstant, en el moment de retirar-lo cal fer un dipòsit en metàlic que es retornarà quan el soci torni el material i el vocal corresponent hagi comprovat que està  en les mateixes condicions en què va ser lliurat, per tant quan tingueu intenció d’agafar material, heu de preveure aquest dipòsit i portar els diners que calgui amb aquesta finalitat.

Podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

RECORDEU QUE…

El CESBoi subvenciona amb un 30% més el cost dels cursos organitzats per la FEEC i l’AEEBL, a part de la subvenció que ja aplica la federació.

Desde fa unes setmanes ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagrami a Twitter. Si utilitceu qualsevol d’aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.

Salutacions.

Leave a comment