Anem reprenent les activitats

Benvolguts companys i companyes,

Novament ens posem en contacte amb vosaltres per tal de  fer-vos cinc cèntims sobre la situació del Centre en aquests moments, tant pel que fa a les activitats com a l’atenció als socis.

A partir del dia 3 de setembre se’ns va permetre tornar a obrir la secretaria del CESBoi, amb les restriccions: un màxim de cinc persones a la sala, tothom hi ha d’accedir amb mascareta, us de l’hidroalcohol per a les mans.

Si necessiteu qualsevol cosa torneu a tenir-nos a la vostra disposició.
Els dimarts de 20:00 a 21:00 h estan destinats, EXCLUSIVAMENT, a la retirada i retorn del material, que el socis hauran de netejar en el moment de lliurar-lo al vocal encarregat. 
Per a TOTES les altres qüestions, altes i baixes de socis, recollida de targetes federatives, informacions diverses…, haureu de passar pel Centre, com sempre,  els divendres de 20:00 a 21:30 h.

I un cop dit tot això, passem a la part positiva, que es la que, al cap i a la fi, ens interessa: la represa de les activitats. 

De moment, i per anar preparant-nos i agafant forma de cara a l’any vinent, hem pensat de fer dues activitats durant el mes d’octubre i dues més de cara al novembre, i també serà cap a finals de novembre quan us convocarem a tots i totes a la reunió de socis col·laboradors i dinamitzadors per tal fer el calendari del 2022.

La primera de les sortides serà una excursió de mitja muntanya a Montserrat, el dia 9 d’octubre.
La següent serà una activitat ornitològica amb data per determinar.
Pel que fa a les dues del mes de novembre, la primera serà una matinal a les Barraques de la Pedra Seca de Sant Climent, el dia 7 de novembre.
La segona, també una matinal, “Descobrint el passat vitivinícola del Bages”,  tindrà lloc el 21 de novembre.

En breu la primera excursió es publicarà a la web (cesboi.cat) i a les xarxes socials. 

Totes les activitats del Centre es duran a terme tenint en compte les mesures de prevenció de la Covid-19 marcades per les autoritats sanitàries.

Si voleu participar de les excursions del Centre, us hi  haureu d’apuntar EXCLUSIVAMENT des de la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi. No podem admetre inscripcions presencials.

Tampoc es farà la tradicional reunió informativa prèvia a l’excursió. Tota la informació de l’activitat (recorregut, hora i lloc de trobada, material necessari…) es farà arribar per mitjà d’un mail a les persones que s’hi hagin inscrit.

Us recordem que d’un temps ençà, el Centre no organitza la distribució ni la disposició dels vehicles de les sortides. Ara, més que mai, amb motiu de la pandèmia, no podem demanar a ningú que viatgi o que porti algú que no sigui de la seva bombolla de convivència. Per tant, cal que quan us apunteu a les sortides disposeu d’un mitjà de transport per desplaçar-vos al punt on es començarà a caminar.

Fins ben aviat,

La Junta del CESBoi

Leave a comment