Llicències Federatives 2023


A partir del 10 de desembre de 2022, els socis que es vulguin federar podran fer els tràmits de la corresponent llicència federativa per al 2023. Recordeu que per poder tramitar aquesta llicència cal ser soci del CESBoi i estar al corrent del pagament de totes les quotes de soci. Els socis que, per la raó que sigui, no estiguin al dia dels pagaments no podran tramitar la llicència.

Els passos que cal seguir són els següents:

Recordeu que pel que fa a les llicències infantils, sub 14, (fins a 13 anys) i sub 17, (de 14 a 16 anys), el CESBoi assumeix el 50% del cost, tingueu-ho present a l’hora de fer l’ingrés a la Caixa, del preu de la llicència infantil només n’heu de pagar el 50%.

HABILITACIO FEDME: el 2023 no cal habilitar la llicència amb la FEDME per gaudir dels descomptes als refugis d’Aragó, Navarra, Euskadi i Astúries…i a l’espera de que es pugui afegir d’altres.

Podeu trobar més informació al següent link:

Cal fer un ingrés o transferència al compte del BANC SABADELL ES71 0081 0006 2500 0153 8764 amb l’import exacte de la llicència corresponent, fent-hi constar el nom i els cognoms, el NIF o NIE, el tipus de llicència (A, B, C, D, E, Sub 14, Sub 17) i afegir-hi una H en el cas que la vulgueu habilitada.

HEU DE FER UN INGRÉS PER LLICÈNCIA!

UN COP FET L’INGRÉS, HEU DE CUMPLIMENTAR TOTS ELS CAMPS DEL FORMULARI D’ABAIX.

ENTREGA DE LLICÈNCIA FÍSICA:
Us avisarem personalment per fer-vos la entrega. En quasevol cas, podreu accedir al carnet virtual mitjançant la App de la FEEC.

Us recomanem fer-ne una captura de pantalla pels casos on hi hagi poca cobertura mòbil.

CUMPLIMENTEU TOTS ELS CAMPS DEL SEGÜENT FORMULARI

IMPORTANT: 

Els tràmits de gestió duren uns 15 dies aproximadament.

La llicència serà efectiva un cop acabats aquests tramits. Podeu comprobar la activació amb la App de la FEEC.

La llicència mai serà efectiva abans del 1 de Gener de 2023.