40 Assemblea de socis i trobada de socis dinamitzadors

40a. ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA.
10 de febrer de 2023 a les 19:30 hores a la sala de conferències de Can Massallera, carrer Mallorca 30, de la nostra vila. 

Després de tres anys, i ja immersos en la ben o mal anomenada “nova normalitat”, ha arribat l’hora de convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària d’aquest any 2023.
Enguany, però, serà una assemblea una mica especial.
Començarem amb la trobada de socis dinamitzadors per tal que ens facin les seves propostes d’activitats per aquest any.
Us expliquem les activitats del CESBoi pels propers mesos que ens han fet arribar a alguns socis i sòcies, i que esperem que s’incrementin força el dia de la trobada.
No cal dir que us hi esperem a tots i totes, amb propostes d’activitats o sense. I, per tal d’animar una mica més la trobada, tot i que no dubtem que vindreu amb el millor dels ànims, hi haurà un refrigeri a l’acabar l’Assemblea, que els bons costums no s’han de perdre mai. (Recordeu portar un got, com ja vam explicar abans de la pandèmia, no donarem gots d’un sol ús).

Convocatòria de la 40a Assemblea General Ordinària del Centre Excursionista Sant Boi
Ordre del dia:
– Estat de comptes.
– Pressupost per al 2023.
– Balanç de socis, altes i baixes
– Precs i preguntes.

Recordeu que, com sempre que hi ha un acte en el qual els socis són els protagonistes, la secretaria del CESBoi romandrà tancada, per tant, qualsevol gestió que hàgiu de fer, la possibilitat durant un terme algun altre dels dies que hi ha atenció als socis i simpatitzants.
Doncs res més, ens veiem el divendres 10 de febrer, tots ben animats, amb moltes propostes d’activitats i disposats a donar una nova empenta al nostre Centre.

La Junta del Centre Excursionista Sant Boi

Leave a comment