Monogràfic d’autoprotecció en escalada. 7 i 8 de maig de 2022.

Objectiu: formar els participants d’aquest monogràfic amb els coneixements necessaris per poder desenvolupar, amb seguretat i autonomia, una activitat esportiva de risc com és escalar itineraris no equipats.

Lloc: Massís del Garraf – Penya Ginesta

Dirigit exclusivament a socis/es del CESBoi que hagin superat un curs d’escalada de nivell I, o que ja tenen experiència en aquest nivell però que no tenen els coneixements necessaris per escalar itineraris no equipats amb plena autonomia i seguretat.

Activitat per a un màxim de 8 participants que han d’estar en possessió de la targeta de la FEEC (mínim C).

Els dinamitzadors del monogràfic contactaran amb els inscrits per donar informació complementaria.

Uns encastadors a la roca

Dades tècniques

  • Tipus d’activitat: Escalada
  • Dificultat estimada: Alta
  • Distància aproximada: 5 minuts fins a peu e via
  • Material necessari: Material d’escalada, arnés, mosquetons, davalladors,…Es comunicarà llistat definitiu als inscrits.
  • Transport: Cotxe particular
  • Dinamitzador de la sortida: César Martínez i Salvador Martínez

Inscripcions

Formulari inscripció:

https://forms.gle/cCrjkE4Wf37ZY83y9

Només per socis del Centre Excursionista.

Tancament d’inscripcions

El Dijous 5 de maig a les 15:00 o 8 inscrits.

*Tota inscripció amb dades incompletes o incorrectes s’anul·larà.

Informació COVID

Pel que fa a les mesures de prevenció de la Covid-19 i de conformitat amb la normativa vigent, el Centre Excursionista de Sant Boi segueix els protocols ens proposa la FEEC, per aquest motiu us demanem que llegiu el següent document.
https://www.feec.cat/protocols/

Us recordem que d’un temps ençà, el Centre no organitza la distribució ni la disposició dels vehicles de les sortides. Ara, més que mai, amb motiu de la pandèmia, no podem demanar a ningú que viatgi o que porti algú que no sigui de la seva bombolla de convivència. Per tant, cal que quan us apunteu a les sortides disposeu d’un mitjà de transport per desplaçar-vos al punt on es començarà la activitat.

Leave a comment