“Els santboians no empadronats”

11 de març de 2022. A les 19:30 hores

Can Massallera.

El centre excursionista de Sant Boi-CESBOI, sempre mogut pels valors que estimen, respecten i preserven la natura, presenta el documental: “Els santboians no empadronats”, produït i realitzat per la Comissió de Natura de La Rutlla-Centre d’estudis santboians.

Hi podrem veure i conèixer alguns dels nostres veïns què conformen la biodiversitat natural, sempre tan amenaçada, dels tres barris que envolten el nostre municipi: el barri riu, el barri delta i el barri muntanya.

A més de veure diverses espècies del regne animal i vegetal ja conegudes, en podrem veure’n d’altres més desconegudes pel gran públic, com les d’hàbits nocturns, captades per “càmeres-trampa” què aporten numeroses i valuoses dades d’estudi.

També es presenta la problemàtica de la constant pressió humana envers la natura, la qual afecta greument el seu equilibri, tan necessari per la continuïtat de la nostra pròpia espècie.

Us animem a assistir-hi, és apte per a tothom !!!!

Els santboians no empadronats

Informació COVID

Pel que fa a les mesures de prevenció de la Covid-19 i de conformitat amb la normativa vigent, el Centre Excursionista de Sant Boi segueix els protocols ens proposa la FEEC, per aquest motiu us demanem que llegiu el següent document.
https://www.feec.cat/protocols/

Leave a comment