9 i 10 de Novembre. La Castanyada del CESBoi

I ja hi tornem a ser, sembla mentida, però ja ha passat un any… I ja tornem a escalfar motors de cara a una de les sortides més emblemàtiques del nostre centre i aquesta vegada serà la trenta-vuitena.

La castanyada d’aquest any serà els dies 9 i 10 DE NOVEMBRE, i tornarem cap a terres osonenques, concretament a Taradell, a la casa de colònies Mas Can Pic.
Podeu trobar informació de la casa a la adreça http://www.mascanpic.com.
Com sempre, volem animar tots els socis i sòcies, amics, familiars, coneguts, desconeguts, saludats… a participar de la nostra castanyada i a gaudir, tots plegats, d’un parell de dies de gresca en molt bona companyia…

INSCRIPCIONS I PREUS

Per apuntar-se cal fer DUES coses per aquest ordre:

1. Fer el pagament al compte de CaixaBank ES59 2100 3170 64220010 9249 indicant el vostre nom i el concepte “Castanyada 2019”.
2. Omplir el formulari adjunt: https://forms.gle/sZ8hvFVJpJ4mDy5N9

PREUS
SOCIS NO SOCIS
ADULTS 35€ 45€
NENS DE 4-14 ANYS 20€ 40€
NENS DE 0-4 ANYS 10€ 20€

RECORDEU QUE LES PERSONES QUE NO ESTIGUIN FEDERADES HAN D’AFEGIR ALS PREUS ANTERIORS 5€ PER TAL DE PODER TRAMITAR LA LLICENCIA TEMPORAL PEL CAP DE SETMANA.

Els preus inclouen el sopar del dissabte, l’esmorzar i el dinar del diumenge; dormir en habitacions compartides; la participació a les activitats d’animació del dissabte al vespre (abans de sopar) i la castanyada (després de sopar). Així com la caminada que es proposi des del centre pel diumenge al matí.
Si algú te alguna al·lèrgia alimentaria o intolerància alimentària, si us plau que es posi en contacte amb nosaltres via mail (info@cesboi.cat) per tal de poder-ho comunicar a la casa de colònies.

TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les places són limitades.

DATA LIMIT D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT 31 D’OCTUBRE DE 2019

Tota inscripció amb dades incompletes o incorrectes s’anul·larà.

ELECCIONS En cas que alguna persona inscrita sigui escollida en el sorteig per formar part d’una mesa electoral, podrà anul·lar la seva inscripció com a molt tard el 26 d’octubre i se li retornaran els diners.

Leave a comment