6 i 7 de Juliol. Caiac de Mar a Llançà.

Hola socis i sòcies, amics i amigues, tot i que encara falta temps per l’arribada de l’estiu, us avancem una activitat perquè no es faci tant llarga l’espera. Us proposem un cap de setmana aquàtic a Llançà, a la Costa Brava, amb una sortida en caiac!

Ens trobarem el dissabte 6 de Juliol cap a mitja tarda a l’Alberg Costa Brava de Llançà on soparem i dormirem en habitacions compartides de 8 persones.

Al matí, després d’esmorzar, anirem cap a la platja per a realitzar una excursió familiar de dues hores en caiac (l’activitat inclou lloguer de material, monitor/guia i assegurança). Després d’haver explicat la tècnica bàsica de paleig a terra i escalfar, embarcarem als caiacs autobuidables insubmergibles dobles.

Palejarem tots junts tot descobrint les espectaculars vistes panoràmiques sobre el Cap de Creus i el Cap de Cervera fins arribar a la Cova del Castellar. Entrarem a la Cova i després palejarem entre els esculls i aigües cristal·lines tot comentant les espècies animals més comuns del Parc Natural de Cap de Creus i del nord de la Costa Brava.

Aquesta activitat és apta per a tothom major de 4 anys. Després de l’activitat anirem cap a l’alberg a dinar.

Al tractar-se de temporada alta ens demanen la confirmació de places com a mínim amb un mes d’antelació. Els preus inclouen pensió complerta a l’alberg i l’activitat del caiac:

No t’encantis, la sortida es tancarà el 30 de maig a les 15h i les PLACES
són LIMITADES!

INFORMACIÓ PER APUNTAR-SE

*La inscripció s’ha de pagar abans d’apuntar-se al formulari per transferencia , indicant dia i hora de l’ingrés. (Al número de CAIXABANK ES59 2100 3170 64 2200109249)

*Si es suspen la sortida per part de l’organització es tornaran els diners.


INFORMACIÓ IMPORTANT

Els dies 19, 20 i 21 de Maig es reserva únicament per inscripcions de socis. A partir del 22 de Maig s’obren les inscripcions a tothom. Les inscripcions de persones no sòcies en el període destinat únicament als socis, seran anul·lades sense previ avís.

*Les inscripcions a la sortida es tancaran EL 30 de MAIG al migdia (sempre que no es digui el contrari)

*Tota inscripció amb dades incomplertes o incorrectes s’anul.larà.

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari: https://forms.gle/2sRrmwWuUpkMD8SG7

Dinamitzador de l’activitat: Montserrat i Baldiri.

Leave a comment