7 de Juny. El Sopar del CESBoi

Ja gairebé a les portes de l’estiu, comencem a escalfar motors de cara a les activitats que tenim tenim previstes ara que ja s’acosta el bon temps. I com cada any, la primera d’aquestes activitats estiuenques serà el Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi. Enguany tenim previst celebrar el sopar del centre el divendres, 7 de juny a les 21h al restaurant Diversus de la nostra vila.

PREUS DEL SOPAR


MENÚ INFANTIL

Pollastre Empanat + Patates + Croquetes. Aigua o refresc + postre.


Per apuntar-se cal omplir el següent formulari https://forms.gle/tzUDnmsw9sTRZW19A on haureu d’escollir el segon plat i fer el pagament al compte de CaixaBank ES59 2100 3170 64220010 9249 indicant el vostre nom i el concepte «SOPAR CESBOI»

ATENCIÓ!! la data límit per fer apuntar-se es el 3 de Juny.

També us volem recordar que tal i com s’està fent aquests darrers anys, hi haurà un petit acte de reconeixement als socis i sòcies més veterans de la nostra entitat. Recordeu que hi ha dos tipus d’obsequi commemoratiu, un per als socis amb més de 25 anys de pertinença ininterrompuda al CESBoi, i un altre per als socis que ja fa més de 35 anys que col·laboren “fent centre…”, però a part de comptar amb tots aquests anys de veterania, hi ha una altra condició imprescindible per rebre el reconeixement del centre, cal que el soci o sòcia homenatjat assisteixi al sopar a fi de rebre personalment, i davant de tots els altres socis, el seu record. Per tant animem tots els membres de la nostra entitat, veterans i superveterans, que l’any passat, o els anteriors, no van poder assistir al sopar i encara no disposen dels seus regals, que aquest any s’animin a venir-hi, que tenen l’obsequi ben guardat juntament amb les ganes de tots els membre del CESBoi de poder-los expressar el seu agraiment.

Les persones que tinguin dret a algun dels obsequis rebran un correu recordatori (que tenim molts socis despistats i sòcies despitades…)

Recordeu us esperem a tots i totes el dia 7 de juny a les 21:00 h al restaurant Diversus.

Leave a comment