BULLETÍ GENER 2019

Primera sortida de l’any a l’ermita del Roser. Fotografia d’en Baldiri.

Abans de comemençar aquest butlletí de gener, la junta del CESBoi en nom de tots els socis i sòcies, us volem desitjar un meravellós 2019. I animar-vos a posar en pràctica allò que sempre diem:

Any nou vida nova…


ACTE DE PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CESBOI PREVISTES PER AL 2019

El passat 11 de gener vam presentar  a la sala de conferències de can Massallera el nou calendari d’activitats per aquest 2019, gràcies a tots els que us vau apropar a conèixer el munt de propostes que tenim preparades per aquest proper any, a la WEB podeu consultar el calendari.

Aquest 2019 el CESBoi cumpleix anys, concretament 39, i això vol dir que l’any vinent en farem 40, i esperem que hi hagi festa grossa, molt grossa.

¿Com t’agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

El proper 2020 el CESBoi cel·lebra el seu 40 aniversari. Que una entitat moguda per voluntaris arribi a aquesta edat es tot un éxit. Es per això que volem que sigui un aniversari que ho peti, però per aixó us necessitem a tots (socis, amics, coneguts, simpatitzants, saludats i forasters  ) en bona forma i amb ganes de fer-la ben grossaAixí que estem començant amb els preparatrius i volem que ens doneu moltes idees. Tradicionals, imaginatives, esportives, culturals, engrescadores, el que sigui, no us talleu, tot ens val, hem de fer cert la frase «imaginació al poder» I la pregunta que volem que responguis es ¿Com t’agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?Les teves idees si us plau al formulari següent https://goo.gl/forms/lnlmc2XWXIwCi8ww2
ACTIVITATS PER AL MES DE GENER
 
Divendres, 11.  A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, tindrà lloc l’acte de presentació de les activitats CESBoi previstes per al 2019. En aquest acte el grup de socis que s’han apuntat a la Magic Line el proper 24 de febrer de 2019 realitzaran un pica pica solidari, esperem la vostre col.laboració. La presentació anirà a càrrec de Xavi Palau. Aquesta activitat és oberta a tothom que desitgi assistir-hi.

Diumenge, 13. Aquesta excursió servirà per donar el tret de sortida a les activitats del 2019, i consistirà en una petita caminada pels voltants de Sant Boi i un esmorzar de germanor a l’ermita del Roser. A fi de poder parlar i conèixer-nos una mica millor, aquesta serà una excursió sense mòbils… Aquesta activitat és oberta a tots els membres de la nostra entitat, però les persones que no estiguin federades caldrà que tramitin una assegurança temporal. Vocals Montserrat Oller i Baldiri Amorós.

Dissabte, 26 i diumenge, 27. Excursió d’esquí de muntanya al Pirineu francès, al pic de Bataillance, vall de Bielsa. Sortida de cap de setmana. Activitat adreçada exclusivament a socis i sòcies federats, llicència D o E. Vocal David Zurita. 

ACTIVITATS PER AL MES DE FEBRER 

Divendres, 1. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, projecció de l’audiovisual “Atrapados en el hielo”. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi. La presentació anirà a càrrec de Xosé Santín.

Diumenge, 3. Caminada per l’Anella Verda de Sant Boi (activitat d’entrenament per a la Màgic Line). Excursió  oberta a tots els socis i sòcies, però les persones que desitgin participar-hi, però no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Mònica Garcia i Montserrat Oller.

Diumenge, 10. Excursió d’alta muntanya hivernal amb raquetes de neu a la Cerdanya, concretament a la Tossa d’Alp. Activitat per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocals Jordi Martinez i Sandra Fernàndez

Diumenge, 17. Calçotada social a Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), amb caminada prèvia pels voltants. Activitat oberta a tots els socis i sòcies, però les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Aquesta sortida es realitzarà amb autocar (places limitades a 30 persones). Dinamitzadors Conxa Capdevila, Montserrat Oller i Baldiri Amorós.

Diumenge, 24. Marxa solidària Magic Line Sant Joan de Déu. Trobareu tota la informació  a la pàgina web de CESBoi https://www.cesboi.cat/2018/12/10/24-de-febrer-de-2019-marxa-solidaria-magic-line . Vocals Mònica Garcia i Montserrat Oller.
IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l’activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades… es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.

AVISOS
Recordeu que és obligatori emplenar correctament el formulari de les activitats, de TOTES LES ACTIVITATS, excepte de les presentacions i dels audiovisuals. Tingueu en compte que si no ho heu fet correctament podeu tenir problemes amb les assegurances temporals. També, tingueu present, que les persones que no s’hagin inscrit en una activitat concreta i en aquesta s’ha de dur a terme algun pagament, en cap cas podran gaudir dels descomptes o subvencions que el centre pugui aplicar.
 Recordeu que a partir del dimarts, 15 de gener, tornarem a estar a la vostra disposició a la secretaria del centre, com sempre els dimarts de 20:00 a 21:00 h. i els divendres de 20:00 a 21:30.  

CALENDARI 2019

Leave a comment