BULLETÍ DESEMBRE 2018

Fotografia de familia de la Castanyada 2018

Si hem de jutjar per aquests primers dies de desembre, sembla que la temporada d’esquí i de raquetes es presenta òptima i, a més a més, si hem de fer cas a la dita, caldrà que aprofitem aquests primers mesos d’hivern, que ja se sap…

“La neu de desembre i de gener, s’assenta com un cavaller,
i la neu de febrer fuig com un gos llebrer”


MOLTES GRÀCIES, MANEL.
Des del nostre butlletí volem agrair al company Manel Fontes la seva dedicació a les diverses tasques del centre com a membre de la junta, com a secretari, primer i després com a vocal. Moltes gràcies Manel!!! A veure si ens trobes a faltar i tornes ben aviat… I aprofitant el moment, us volem recordar que tothom té les portes obertes a integrar-se a la junta, només ho heu de dir…
 LLICÈNCIES FEDERATIVES
A partir del proper dilluns, dia 3 de desembre, els socis que es vulguin federar podran fer els tràmits de la corresponent llicència federativa per al 2019. Recordeu que per poder tramitar aquesta llicència cal ser soci del CESBoi i estar al corrent del pagament de totes les quotes de soci. Els socis que, per la raó que sigui, no estiguin al dia dels pagaments no podran tramitar la llicència.

Els passos que cal seguir són els següents:
Primer heu de fer un ingrés o transferència al compte de la Caixa número ES59 2100 3170 6422 0010 9249 amb l’import exacte de la llicència corresponent, fent-hi constar el nom i els cognoms, el NIF o NIE, el tipus de llicència (A, B, C, D, E, Sub 14, Sub 17) i afegir-hi una H en el cas que la vulgueu habilitada.
Un cop hàgiu fet l’ingrés a la Caixa, cada persona, haurà d’emplenar el formulari que trobareu a la
pàgina web del CESBoi. https://www.cesboi.cat/llicencies-federatives-2019/

En aquest formulari hi haureu de fer constar:
– Número de soci/sòcia del CESBoi
– Nom i cognoms
– Data de naixement
– NIF o NIE
– Telèfon
– Adreça electrònica
– Adreça postal
– Tipus de llicència (A, B, C, D, E, Sub 14, Sub 17) especificant si es vol amb habilitació FEDME)
– Import de la llicència que heu demanat.

MOLT IMPORTANT. Recordeu que pel que fa a les llicències infantils, sub 14, (fins a 13 anys) i sub 17, (de 14 a 16 anys), el CESBoi assumeix el 50% del cost, tingueu-ho present a l’hora de fer l’ingrés a la Caixa, del preu de la llicència infantil només n’heu de pagar el 50%.
Trobareu tots els preus i cobertures a la web de la FEEC http://www.feec.cat
 ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA
El passat divendres, 30 de novembre, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Centre Excursionista Sant Boi, l’acte va tenir lloc al Casal de Barri de Marianao. En el decurs d’aquesta assemblea, s’hauria hagut de nomenar la nova junta del CESBoi, però com que no s’hi va presentar cap candidatura, l’antiga junta continuarà, exceptuant el Manel Fontes, amb els mateixos càrrecs de la darrera reestructuració.

– Presidenta: Antonieta Vendrell
– Vicepresident i vocal de BTT: Jordi Martínez
– Secretària: Conxa Capdevila
– Tresorera: Montserrat Oller
– Vocal d’assumptes de la FEEC i federatives: Lluís Vidal
– Vocal de material i escalada: Jordi Navarro
– Vocal de xarxes socials i difusió: Ivan Vega
– Vocal de joves: Eloi Fradera
– Vocal de la Roca Negra: Xavier Llopis
– Vocal: M. Teresa Garcia
– Vocal: Prudencio Cerrato
 ACTE DE PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS PER AL 2019
Com cada any, en arribar aquestes dates, ja comencem a escalfar motors de cara a l’any vinent, que ja el tenim a sobre… I un any més us volem convidar a l’acte de presentació de les activitats previstes per aquest 2019 que ben aviat encetarem…
Així, doncs, reserveu-vos el vespre del divendres, 11 de gener, ja que a les 20:00 h, i a la sala de conferències de can Massallera, c. Mallorca, 30, hi haurà l’acte de presentació de les activitats del Centre Excursionista Sant Boi previstes per al 2019. O sigui que ja ho sabeu l’11 de gener a les 8 del vespre, tothom cap a can Massallera. La presentació és oberta a tothom que desitgi assistir-hi, no hi falteu i porteu tants familiars, amics, amigues, coneguts i conegudes com volgueu…
 
ACTIVITATS per al mes de DESEMBRE
 

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l’activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades… es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.AVISOS:

  • Divendres 7 de desembre. Fira de la Puríssima. Centre tancat.
  • Divendres, 21 de desembre, darrer dia que hi haurà atenció al públic, després tanquem per vacances i no tornem a obrir fins al dimarts 15 de gener, el dimarts següent al dia de la presentació, que tindrà lloc el divendres 11 de gener de 2019.

La junta del Centre Excursionista Sant Boi
us desitja que passeu unes bones Festes.

Leave a comment