16 de Desembre. Taller de Jocs Tradicionals

El proper 16 de desembre tenim preparat un taller de jocs tradicionals molt especial per a tota la familia. Amb molts jocs divertits, farem grups i al final tindrem premis per a tothom.

Els canvis a la societat han tingut conseqüencies per els infants i joves. Un d’aquest canvis es la manera que tenen de (no)relacionar-se per jugar, els espais de que disposen, els moments; han passat de reals a ser topológics o virtuals.
Així que convidem a pares i fills a jugar en un Taller de Jocs Tradicionals, amb l’objectiu de fer passar una bona estona, gaudir d’un matí o tota una jornada i recuperar la memoria de l’infantessa.
Creure en l’educació com a motor de canvi de la societat i el joc permet la transmissió de molts valors. Valors que no poden ser unidireccionals, si cerquen la cooperación, la solidaritat i l’igualtat, totes les veus s’han d’escoltar.

Durant aquesta jornada estarem obligats a cooperar, a escoltar-nos, a negociar, a ayudar al més débil, a frenar al més fort.

“El joc es un engranatge mes del teixit social, contribuint, conjuntament amb la familia i l’escola en l’educació integral dels subjectes”. 

Lluís Riquelme


“La maduresa de l’home és haber tornat a trobar la serenitat amb què jugaba quan era petit” 

Nietzsche.

Us esperem el proper diumenge 16 de desembre a partir de les 9:30h. al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.

Formulari per apuntar-se al taller: https://goo.gl/forms/nOtQDjMwnVC5bd7s1

Important! La participació en la gincana de jocs tradicionals és totalment lliure i gratuïta i en cap cas el Centre Excursionista Sant Boi es fa responsable dels possibles problemes que puguin sorgir durant la gincana, encara que vetllarà per la seguretat dels participants

Leave a comment