BULLETÍ NOVEMBRE 2018

Grup de la sortida de Caiac a la Baells. Fotografia d'en Baldiri.

BUTLLETÍ del CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI del mes de NOVEMBRE de 2018

Hi ha una dita que diu: “De Tots Sants enllà, agafa la manta i no la deixis anar”, però que durant uns quants anys semblava que, a força de no complir-se, ja hagués passat a la història… Enguany, però, al menys de moment, sembla que ja la podem tornar a fer servir…


REUNIÓ DE DINAMITZADORS PEL CALENDARI DE 2019
Des del nostre butlletí, volem recordar a tots els socis i sòcies que el dimarts, 13 de novembre, a les 19:00 hores, a la seu social de la nostra entitat, hi haurà la reunió amb tots els membres de la nostra entitat (més grans de 18 anys) que vulguin organitzar o dinamitzar alguna activitat de cara al proper any, 2019, per tal de, entre tots, poder confeccionar un calendari d’activitats ben farcit d’excursions de tot tipus, cursets, xerrades, trobades… Vinga, doncs, animeu-vos i poseu-hi molta imaginació… Us hi esperem a tots, sòcies i socis del CESBoi.


ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DEL CESBoi
Com cada any, en arribar aquestes dates, convoquem tots els socis i sòcies del Centre Excursionista Sant Boi a l’Assemblea General Ordinària (i en aquesta ocasió també Extraordinària) de la nostra entitat, que enguany tindrà lloc el divendres, dia 30 de novembre, al Casal de Barri de Marianao.
L’Assemblea començarà a les 20:30 h, en primera convocatòria i a les 21:00 h en segona convocatòria, amb els següents punts del dia:

 • Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea General Ordinària.
 • Estat de comptes.
 • Pressupost per al 2019.
 • Memòria del curs.
 • Balanç de socis.
 • Nomenament de la junta entrant.
 • Precs i preguntes.

En aquesta Assemblea Extraordinària hi hauria d’haver hagut elecccions a la Junta del Centre
Excursionista Sant Boi, però com que en el plaç establert no s’hi ha presentat cap candidatura no caldrà
dur a terme les votacions. Tot i això, no cal dir que us hi esperem a totes i a tots.


ACTIVITATS per al mes de NOVEMBRE

* Dijous, 8. Sopar dels socis dinamitzadors i col·laboradors.

* Dissabte, 10 i diumenge, 11. La Castanyada del CESBoi a la casa de colònies el Molí de la Riera de Sant Pere de Torelló. En el decurs del cap de setmana es podran dur a terme diverses activitats. El desplaçament es farà amb cotxes particulars i les persones que no estiguin federades caldrà que tramitin una assegurança temporal.
https://www.cesboi.cat/2018/10/02/10-i-11-de-novembre-castanyada-del-cesboi-2018

* Dimarts, 13. A les 19:00 h, a la sala del centre, reunió de socis dinamitzadors i confecció del calendari per al 2019.

* Diumenge, 18. Excursió de senderisme familiar a Olzinelles, al Parc del Montnegre i el Corredor, al Vallès Oriental. Les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Aquesta sortida es farà amb cotxes particulars. Dinamitzadors Baldiri Amorós i Montserrat Oller.
https://www.cesboi.cat/2018/11/01/18-novembre-pels-voltants-del-santuari-del-corredor

* Diumenge, 18. Excursió amb BTT al Vallès Oriental, al Parc del Montnegre i el Corredor. Activitat per a socis i sòcies federats, llicència C, com a mínim. Dinamitzadors Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.

* Dissabte, 24. Excursió als Cingles de Tavertet i Pantà de Sau. Les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Aquesta sortida es farà amb cotxes particulars. Dinamitzadors Xose Santín i José Albertos.
https://www.cesboi.cat/2018/11/02/cingles-de-tavertet

* Divendres, 30. A les 20:00 h, al casal de barri de Marianao, Assemblea General Extraordinària i Ordinària del Centre Excursionista Sant Boi.


ACTIVITATS per al mes de DESEMBRE

 • Diumenge, 16. Activitat infantil. Gincana de jocs tradicionals. La dinamització de l’activitat anirà a càrrec de Lluís Riquelme i Núria Sàez.

 

 • Dilluns, 31. Nit de Cap d’Any. VII Pujada dels Nassos a Sant Ramon. Trobada social

 


IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l’activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades… es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

El local social del Centre Excursionista Sant Boi romandrà tancat els dies següents:

 • El divendres dia 2 de novembre, amb motiu del pont de Tots Sants, la secretaria del CESBoi romandrà tancada.
 • El divendres, dia 30 de novembre, tancat amb motiu de l’Assemblea General de la nostra entitat
 • Divendres 7. Fira de la Puríssima. Centre tancat
 • Divendres, 21. Darrer dia que hi haurà atenció al públic, després tanquem per vacances fins al dimarts següent al dia de la presentació, que tindrà lloc el divendres 11 de gener de 2019.

Leave a comment