BULLETÍ OCTUBRE 2018

El Miguel i l'Adrià al cim del Montblanc de 4810 metres, el passat pont de la Mercé.

BUTLLETÍ del CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI del mes d’OCTUBRE de 2018

Ja tenim aquí la tardor la millor època de l’any per als boletaires, i ja ho sabeu:

“Si a l’octubre plou, rovelló nou.”


ELECCIONS A LA NOVA JUNTA DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI I ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA I ORDINÀRIA

Tal i com ja venim dient en aquests darrers mesos, la junta actual ha arribat al final del seu mandat i en aquests moments actua com a “junta en funcions”, a fi i efecte de poder dur a terme totes les activitats que havien estat aprovades en la passada Assemblea General de la nostra entitat. Però, per tal de seguir tirant endavant el nostre centre, cal que tots els socis i sòcies ens hi impliquem i per això us animem a presentar les vostres candidatures a la nova junta del Centre Excursionista Sant Boi.

Les candidatures es podran presentar, presencialment i per escrit, durant tots els divendres del mes d’octubre des de les 20:00 a les 21:30h a la secretaria del CESBoi, al primer pis de can Massallera, carrer Mallorca, 30. Recordeu que per formar part d’una candidatura cal ser soci o sòcia de ple dret (és a dir, tenir 18 anys fets) i tenir més de dos anys d’antiguitat com a soci del Centre Excursionista Sant Boi. Les candidatures han de constar de, com a mínim, tres membres que optin als següents càrrecs: President o presidenta, secretari o secretària i tresorer o tresorera, amb tot, recomanem que les candidatures estiguin formades per un mínim de 5 persones, les que optin als tres càrrecs esmentats i dos o més vocals. Vinga doncs a veure qui s’anima…

Un cop presentades totes les candidatures, que estaran exposades a la secretaria del centre fins al 27 de novembre i que es difondran a la web del CESBoi, en el butlletí de novembre i a les xarxes socials, fins al 28 de novembre, ja només ens quedarà anar a votar, i això, com ja sabeu, ho farem el divendres dia 30 de novembre en el decurs de l’Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc al casal de barri de Marianao, carrer de Miquel, no 2 de la nostra vila. Posteriorment a les votacions es procedirà al nomenament de la nova junta.


MÀGIC LINE SANT JOAN DE DÉU

Una novetat per a aquest any que ben aviat encetarem, és la participació d’un grup de socis i sòcies del
CESBoi d’aquesta caminada popular i solidària de Barcelonala Màgic Line 2019.

L’equip que es vol formar ha de ser capaç d’assolir, en els temps establerts, el recorregut de 25 kilòmetres que sortirà de Sant Boi i arribarà a la plaça de la Catedral de Barcelona. En tractar-se d’una activitat solidària, les persones que vulguin formar part de l’equip hauran de fer una aportació mínima de 10 € cadascú. El període d’inscripció és des del 25 d’Octubre fins al dia 4 de novembre de 2018.


LA CASTANYADA DEL CESBoi

Un any més, en arribar el mes d’octubre, ens preparem per a la trobada anual més emblemàtica, i la més antiga, la Castanyada del Centre, que aquest any ja serà la que fa 38. Enguany, la nostra castanyada serà els dies 10 i 11 de novembre, i la farem en un indret de la Plana de Vic, concretament a Sant Pere de Torelló, als peus del santuari de Bellmunt. I la casa que ens acollirà aquests dos dies és “El Molí de la Riera”.

Com sempre, des d’aquest butlletí volem animar a tothom que ho desitgi a participar de la nostra castanyada i a gaudir, tots plegats, d’un parell de dies de gresca en molt bona companyia… Les persones que estigueu interessades a participar de la castanyada trobareu tota la informació i el formulari per fer la inscripció a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi. Recordeu que, com cada any, les places de la castanyada són limitades.
https://www.cesboi.cat/2018/10/02/10-i-11-de-novembre-castanyada-del-cesboi-2018


SOPAR DELS DINAMITZADORS I COL·LABORADORS DEL CESBoi 2018

Com cada any per aquestes dates, ha arribat l’hora d’agrair a tots els socis i sòcies dinamitzadors i col·laboradors la seva inestimable ajuda, sense la qual seria impossible tirar endavant el Centre Excursionista Sant Boi. Enguany la trobada serà el dijous, 8 de novembre, o sigui que cancel·leu tots els compromisos que tingueu per aquest dia i apunteu a l’agenda que el dia 8 toca sopar a càrrec del centre.
Properament, tots els dinamitzadors i col·laboradors rebreu la invitació per a aquest esdeveniment, al qual esperem que no hi falteu.


REUNIÓ DE DINAMITZADORS PER AL CALENDARI DE 2019

I també, com cada any, el dimarts, 13 de novembre a les 19:00 h, hi haurà la reunió amb tots els socis i sòcies que vulguin dinamitzar alguna activitat (o tantes com vulguin…) de cara al proper any 2019, per tal de, entre tots, confeccionar el calendari d’activitats per a l’any que entrarem. O sigui que ja podeu anar pensant en el que ens proposareu per a l’any vinent… Vinga, a veure si omplim el calendari d’activtats tan diverses com engrescadores… Ja sabeu que, com cada any, us esperem a tots, sòcies i socis del CESBoi a la sala de la nostra entitat.ACTIVITATS per al mes d’OCTUBRE

* Dissabte, 6. Trobada Social d’Escaladors a Montserrat. Socis i sòcies federats, llicència C, per als qui vulguin escalar. Excursió amb cotxes particulars. Vocal dinamitzador Jordi Navarro. Possibilitat d’assistir només al dinar, prèvia inscripció, en aquest cas també hi poden assistir persones que no siguin sòcies.
https://www.cesboi.cat/2018/09/12/6-doctubre-trobada-social-descaladors-a-montserrat

* Diumenge, 7. Excursió de mitja muntanya “plus”, a la serra del Catllaràs. Excursió boletaire.Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Sortida amb cotxes particulars. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.
https://www.cesboi.cat/2018/09/14/7-doctubre-sortida-boletaire-al-bergueda-cim-del-cogullo-destela

* Divendres, 12 i dissabte, 13. Excursió de mitja muntanya al Ripollès. Caminada circular des de Queralbs, Coma de Vaca, camí dels Enginyers, Núria, Coma de Vaca, Queralbs… Amb pernoctació al refugi de Coma de Vaca. Darrer dia per fer la preinscripció 21 de setembre. Nombre màxim de places 10. El desplaçament fins a Queralbs es farà amb cotxes particulars. Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Vocals Nico Garcia i Prudencio Cerrato.
https://www.cesboi.cat/2018/09/15/12-doctubre-travessa-queralbs-coma-de-vaca-nuria-queralbs

* Divendres, 19. Curset d’orientació amb GPS I sessió, a càrrec de Martí Moras. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi, però recordeu que per participar d’aquesta activitat cal que prèviament us hi hàgiu inscrit.

* Divendres, 26. Curset d’orientació amb GPS II sessió, a càrrec de Martí Moras. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi, prèvia inscripció

* Dissabte, 27. Sortida pràctica del curs de GPS, adreçada a les persones que han fet el curs. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Martí Moras

* Diumenge, 28. Excursió de mitja muntanya al Matagalls (1.697m), 100 cims, entre les comarques d’Osona i Vallès Oriental. Activitat adreçada a socis i sòcies federats o amb llicència temporal. Aquesta excursió es farà amb cotxes particulars. Vocal Lluís Vidal.


ACTIVITATS per al mes de NOVEMBRE

* Dijous, 8. Sopar dels socis dinamitzadors i col·laboradors.

* Dissabte, 10 i diumenge, 11. La Castanyada del CESBoi a la casa de colònies el Molí de la Riera de Sant Pere de Torelló. En el decurs del cap de setmana es podran dur a terme diverses activitats. El desplaçament es farà amb cotxes particulars i les persones que no estiguin federades caldrà que tramitin una assegurança temporal.
https://www.cesboi.cat/2018/10/02/10-i-11-de-novembre-castanyada-del-cesboi-2018

* Dimarts, 13. A les 19:00 h, a la sala del centre, reunió de socis dinamitzadors i confecció del calendari per al 2019.

* Diumenge, 18. Excursió de senderisme familiar a Olzinelles, al Parc del Montnegre i el Corredor, al Vallès Oriental. Les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal. Aquesta sortida es farà amb cotxes particulars. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

* Diumenge, 18. Excursió amb BTT al Vallès Oriental, al Parc del Montnegre i el Corredor. Activitat per a socis i sòcies federats, llicència C, com a mínim. Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.

* Dissabte, 24. Excursió de mitja muntanya a la serra de l’Albera, a l’Alt Empordà. Excursió per a socis federats o amb assegurança temporal. El desplaçament fins a l’indret on es durà a terme l’activitat es farà amb cotxes particulars. Vocal Martí Moras.

* Divendres, 30. A les 20:00 h, al casal de barri de Marianao, Assemblea General Extraordinària i Ordinària del Centre Excursionista Sant Boi.


IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu a l’apartat de l’activitat corresponent, o a la secretaria del CESBoi els divendres de 20:00 a 21:30 h. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades… es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h, en el cas de les activitats d’un sol dia i sense cap tipus de despesa o reserva. En les sortides de més d’un dia o que hi hagi alguna despesa o reserva (esmorzar, dinar, activitats, entrades…), trobareu el dia que es tanca la inscripció a l’apartat de l’activitat corresponent.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

El local social del Centre Excursionista Sant Boi romandrà tancat els dies següents:

El divendres dia 12 d’octubre, festa de la Mare de Déu del Pilar
El divendres dia 2 de novembre, pont de Tots Sants.
El divendres, dia 30 de novembre, tancat amb motiu de l’Assemblea General i eleccions de la nostra
entitat.

Leave a comment