10 i 11 de Novembre. Castanyada del CESBoi 2018

I ja hi tornem a ser, sembla mentida, però ja ha passat un any… I ja tornem a escalfar motors de cara a una de les sortides més antigues (aquesta vegada serà la trenta-setena castanyada) i emblemàtiques del nostre centre.

La castanyada d’aquest any serà els dies 10 i 11 DE NOVEMBRE, i anirem cap a terres osonenques, concretament a Sant Pere de Torello, a la casa de colònies el El Moli de la Riera http://www.molidelariera.com Com sempre, volem animar tots els socis i sòcies, amics, familiars, coneguts, desconeguts, saludats… a participar de la nostra castanyada i a gaudir, tots plegats, d’un parell de dies de gresca en molt bona companyia…

 

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari https://goo.gl/forms/opoBSibMuyUaeitr2  i fer el pagament al compte de CaixaBank ES59 2100 3170 64220010 9249 indicant el vostre nom i el concepte “Castanyada 2018” Les places son limitades.
DATA LIMIT D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT 30 D’OCTUBRE DE 2018

PREUS
SOCIS NO SOCIS
ADULTS 30€ 45€
NENS DE 4-14 ANYS 20€ 30€
NENS DE 0-4 ANYS QUE MENGIN 10€ 20€

 

Els preus inclouen el sopar del dissabte, l’esmorzar i el dinar del diumenge; dormir en habitacions compartides; la participació a les activitats d’animació del dissabte al vespre (abans de sopar) i la castanyada (després de sopar). Així com la caminada que es proposi des del centre pel diumenge al matí.
Si algú te alguna al·lèrgia alimentaria o necessita un menú especial, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres via mail (info@cesboi.cat) per tal de poder-ho comunicar a la casa de colònies.

RECORDEU QUE LES PERSONES QUE NO ESTIGUIN FEDERADES HAN DAFEGIR ALS PREUS ANTERIORS 5€ PER TAL DE PODER TRAMITAR LA LLICENCIA TEMPORAL PEL CAP DE SETMANA.

Leave a comment