BULLETÍ SETEMBRE 2018

El Grup de la sortida al cim del Vallibierna i la Tuca de Culebres.

BUTLLETÍ DEL MES DE JUNY i JULIOL DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Des del nostre butlletí us volem desitjar un retorn a la “normalitat” tan poc traumàtic com sigui possible, i per això us volem proposar una tardor plena d’activitats que esperem que us resultin ben engrescadores… Ah! I la dita, aquesta vegada, en forma de consell per tal de posar-vos en forma després del descontrol estiuenc… “Per sant Miquel el berenar se’n puja al cel, i per sant Macià torna a baixar”, la segona part de la dita només per als que no tenen problemes amb les talles…


TOT TÉ UN PRINCIPI I TOT TÉ UN FINAL… ELECCIONS A LA NOVA JUNTA DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

El dia 20 de gener de l’any 2012 va ser nomenada, en el decurs de l’Assemblea General Extraordinaria del Centre Excursionista Sant Boi, l’actual junta, tot i que, per determinats temes burocràtics (els nostres estatuts no havien estat aprovats per la Secretaria General de l’Esport), el nomenament no va ser efectiu fins al novembre del mateix any. Això vol dir que aquest proper mes de novembre es compleixen els 6 anys del mandat de la nostra junta, per tant, ja toca passar a la reserva… A partir d’aquest moment, animem tots els socis i sòcies del Centre Excursionista Sant Boi, a començar a formar les vostres candidatures per a la nova junta del CESBoi. Bé tots els socis i sòcies no, per poder presentar-se a membre de la junta cal tenir 18 anys fets i portar més de dos anys, ininterromputs, com a soci o sòcia del Centre Excursionista Sant Boi. Les votacions, i posterior nomenament de la nova junta, tindran lloc en el decurs de l’Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el divendres, dia 30 de novembre de 2018, a la sala de Conferències de can Massallera. En propers butlletins anirem informant de tot el que fa a les eleccions de la nova junta.


NOVETATS AL PRÉSTEC DE MATERIAL

Com tots sabeu, des de pràcticament el moment de la fundació del CESBoi, els membres de la nostra entitat van poder disposar d’un material que es cedeix als socis i sòcies de manera gratuïta. Fins ara, l’únic material que quedava exclòs de préstec eren les cordes, ja que es considera que aquestes són un material molt personal i que cada soci ha de disposar de les seves. A partir d’aquest setembre, però, els socis tampoc no podran disposar, en qualitat de préstec del CESBoi, de cap tipus de material que sigui totalment o parcial de fibres textils (com ara arnesos, dissipadors, etc), ja que com en el cas de les cordes, aquest material ha de ser personal. Naturalment, per raons òbvies, queden excloses d’aquestes restriccions les tendes de campanya.

Recordeu també que tot el material de què disposa el CESBoi (exceptuant els estris abans esmentats), és de préstec per als socis i sòcies i que, per tant, el centre el deixa gratuïtament a les persones que acreditin que estan al corrent del pagament de les quotes de la nostra entitat, això no obstant, en el moment de retirar-lo cal fer un dipòsit en metàlic que es retornarà quan el soci torni el material i el vocal corresponent hagi comprovat que està en les mateixes condicions en què va ser lliurat, per tant quan tingueu intenció d’agafar material, heu de preveure aquest dipòsit i portar els diners que calgui amb aquesta finalitat.
Podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Recordeu també, que en el moment de retirar el material, cal que presenteu el carnet de soci al vocal encarregat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


LA CASTANYADA DEL CESBoi

Sembla que encara faltin molts dies, però no ens en adonarem i ja ho tindrem a sobre, i és que el temps passa volant… I tot i que serà en el butlletí d’octubre que us donarem tota la informació, si teniu ganes de gaudir d’un divertit cap de setmana en companyia de la família, els amics, els coneguts…, ja us avancem que enguany la castanyada del CESBoi serà els dies 10 i 11 de novembre, com sempre en un indret que ens permetrà practicar un munt d’activitats. Així doncs, atents al butlletí d’octubre…ACTIVITATS per al mes de SETEMBRE

 • Diumenge, 2 de setembre. Aplec de Sant Ramon. Organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi.
 • Dimarts, 11 de setembre. Ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova. Com cada any l’ofrena anirà a càrrec del soci Josep Valls.
 • Diumenge, 16. Senderisme cultural urbà pel Rec Comtal, Montcada i Reixac- barri de la Trinitat… Socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocals dinamitzadors Xose Santín i Pepe Albertos.
 • Diumenge, 23. Excursió de mitja muntanya al Berguedà, concretament al Serrat del Migdia (1.077 m). Activitat adreçada a socis federats o amb llicència temporal. Vocal Xavier Llopis.
 • Dissabte, 29 i diumenge, 30. Cap de setmana de relax a cal Candi. Possibilitat de fer caiac al pantà de La Baells. Les persones que no estiguin federades, caldrà que tramitin una assegurança temporal. Nombre màxim de places 20. Vocal Josep Valls.

 


ACTIVITATS per al mes d’OCTUBRE

 • Dissabte, 6. Trobada Social d’Escaladors a Montserrat. Socis i sòcies federats, llicència C, per als qui vulguin escalar. Vocal dinamitzador Jordi Navarro. Possibilitat d’assistir només al dinar, prèvia inscripció, en aquest cas també hi poden assistir persones que no siguin sòcies.
 • Divendres, 12 i dissabte, 13. Excursió de mitja muntanya al Ripollès. Caminada circular des de Queralbs, Coma de Vaca, camí dels Enginyers, Núria, Coma de Vaca, Queralps… Amb pernoctació al refugi de Coma de Vaca. Darrer dia per fer la preinscripció 21 de setembre. Nombre màxim de places 10. Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Vocals Nico Garcia i Prudencio Cerrato.
 • Divendres, 19. Curset d’orientació amb GPS I sessió, a càrrec de Martí Moras. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.
 • Diumenge, 21. Excursió de mitja muntanya “plus”, als Rasos de Peguera, al Cogolló d’Estela de 1.870 m. (100 cims), al Berguedà. Excursió boletaire. Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.
 • Divendres, 26. Curset d’orientació amb GPS II sessió, a càrrec de Martí Moras.Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.
 • Dissabte, 27. Sortida pràctica del curs de GPS, adreçada a les persones que han fet el curs. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Martí Moras
 • Diumenge, 28. Excursió de mitja muntanya al Matagalls (1.697m), 100 cims, entre les comarques d’Osona i Vallès Oriental. Activitat adreçada a socis i sòcies federats o amb llicència temporal. Vocal Lluís Vidal.

IMPORTANT
Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu a l’apartat de l’activitat corresponent, o a la secretaria del CESBoi els divendres de 20:00 a 21:30 h. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades… es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h, en el cas de les activitats d’un sol dia i sense cap tipus de despesa o reserva. En les sortides de més d’un dia o que hi hagi alguna despesa o reserva (esmorzar, dinar, activitats, entrades…), trobareu el dia que es tanca la inscripció a l’apartat de l’activitat corresponent.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS
Es posa en coneixement de tots els socis i sòcies del Centre Excursionista Sant Boi que facin us del servei de préstec de material que, a partir d’aquest mes de setembre, en el moment de retirar qualsevol tipus de material els serà lliurat un imprès, el qual caldrà emplenar amb les seves dades personals i donar la seva conformitat sobre l’estat del material que els ha estat lliurat, i tornar l’imprès al vocal responsable degudament signat.

Recordem a tots els socis i amics que a partir del divendres, dia 7 de setembre tornarem a estar a la vostra disposició a la seu social del CESBoi a can Massallera, tots els divendres de 20:00 a 21:30 h i els dimarts de 20:00 a 21:00 h, en el cas dels dimarts, exclusivament per tornar material de préstec o bé retirar-lo. Si el que voleu és fer qualsevol altra gestió us esperem els divendres en l’horari que s’ha esmentat abans. (Lògicament exceptuant els dimarts i divendres festius…)

El dimarts, dia 11 de setembre, la secretaria del centre romandrà tancada amb motiu de la Diada Nacional.
El divendres, dia 12 d’octubre, la secretaria del centre romandrà tancada amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Pilar.

Leave a comment