BULLETÍ JUNY I JULIOL 2018

Els més veterans del CESBoi al sopar de germanor.

BUTLLETÍ DEL MES DE JUNY i JULIOL DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

I ja a punt de tancar les portes de la primavera i obrir les de l’estiu, donem pas a les activitats pròpies d’aquesta estació, gaudiu-ne tant com pugueu i recordeu la dita:

“Qui diu mal de l’estiu no sap que diu…”ACTIVITATS per al mes de JUNY

 


ACTIVITATS per al mes de JULIOL

  • Dissabte, 7 i diumenge, 8. Excursió d’alta muntanya al Pirineu Català, concretament a laPica d’Estats (3.143 m), 100 cims, a la Vall Ferrera. (Pallars Sobirà). Activitat adreçada als socis federats.
  • Dissabte, 21 i diumenge, 22. Excursió d’alta muntanya. Pic de Ballibierna (3.067 m) i Tuca de Culebres (3.062 m), Pirineu aragonès. Activitat adreçada a socis i sòcies federats.

IMPORTANT
Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu a l’apartat de l’activitat corresponent, o a la secretaria del CESBoi els divendres de 20:00 a 21:30 h. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades… es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h, en el cas de les activitats d’un sol dia i sense cap tipus de despesa o reserva. En les sortides de més d’un dia o que hi hagi alguna despesa o reserva (esmorzar, dinar, activitats, entrades…), trobareu el dia que es tanca la inscripció a l’apartat de l’activitat corresponent.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


PRÉSTEC DE MATERIAL

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


AVISOS

Tal i com venim dient, el nou horari de la secretaria del CESBoi, és els divendres de 20:00 a 21:30 h i els dimarts de 20:00 a 21:00 h, aquest dia és exclusivament per agafar material o retornar-lo.

El divendres 8 de juny la secretaria del centre romandrà tancada amb motiu del sopar anual de la nostra entitat.

I com que ja gairebé ha arribat l’estiu, us volem recordar que durant tot els mes d’agost el local social delCESBoi romandrà tancat, tingueu en compte que el divendres 27 de juliol és el darrer dia que ens podreu trobar al centre i que el divendres 7 de setembre tornarem a estar a la vostra disposició en l’horari habitual dels divendres: de 20:00 a 21:30 h.

MOLT BONES VACANCES!!!!!!

Leave a comment