El Sopar del CESBoi

A les portes de l’estiu, comencem a escalfar motors per les activitats que tenim previstes de cara al bon temps. I com cada any, la primera d’aquestes activitats serà el Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi. Enguany tenim previst celebrar el sopar del centre el divendres, 8 de juny a les 21h al restaurant Diversus de la nostra vila.

Els preus del sopar son els següents:

PREUS SOPAR
ADULT INFANTIL
SOCI 20€ 5€
NO SOCI 30€ 13€

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari https://goo.gl/forms/czsRUrpHegEL6Fph2 on haureu d’escollir el segon plat i fer el pagament al compte de CaixaBank ES59 2100 3170 64220010 9249 indicant el vostre nom i el concepte «SOPAR CESBOI»

ATENCIÓ!! la data límit per fer l’ingres es l’1 de Juny.

També us volem recordar que tal i com s’està fent aquests darrers anys, hi haurà un petit acte de reconeixement als socis i sòcies més veterans de la nostra entitat. Recordeu que hi ha dos tipus d’obsequi commemoratiu, un per als socis amb més de 25 anys de pertinença ininterrumpuda al CESBoi, i un altre per als socis que ja fa més de 35 anys que col·laboren “fent centre…”, però a part de comptar amb tots aquests anys de veterania, hi ha una altra condició impressindible per rebre el reconeixement del centre, cal que el soci o sòcia homenatjat assisteixi al sopar a fi de rebre personalment, i davant de tots els altres socis, el seu record. Per tant animem tots els membres de la nostra entitat, veterans i superveterans, que l’any passat no van poder assistir al sopar i encara no disposen dels seus regals, que aquest any s’animin a venir-hi, que tenen l’obsequi ben guardat juntament amb les ganes de tots els membre del CESBoi de poder-los expressar el seu agraiment. Les persones que tinguin dret a algun dels obsequis rebran un correu recordatori (que tenim molts socis despistats i sòcies despitades…) Recordeu us esperem a tots i totes el dia 8 de Juny.

 

Leave a comment