BULLETÍ MAIG 2018

Sortida a Camprodón, cim de l'ermita de Sant Antoni. Fotografia d'en Baldiri.

BUTLLETÍ DEL MES DE MAIG DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

I diuen que, segons sembla, ja hem entrat a la primavera, al menys a l’astronòmica, perquè el que és la que tots notem, això ja són figues d’un altre paner…

“Fins a darrers de maig no deixis el gipó, per si ve el fred de trascantó”CURSA DE LA ROCA NEGRA VII
Com tothom, o gairebé tothom, sap el passat  22 d’abril va tenir lloc la VII edició de la Cursa i Caminada de la Roca Negra Memorial Ricard Verge. Des del nostre butlletí volem felicitar a tots els participants i donar-los les gràcies, entre altres moltes coses, pel seu entusiasme i les seves mostres de civisme. I un any més, volem agrair, molt especialment, a totes les persones que hi van participar com a voluntaries fent les més diverses tasques, però sempre amb implicació i entusiasme. Gràcies, novament, perquè amb la vostra la feina ben feta vau ajudar a aconsegui que la Roca Negra, com cada any, fos tot un èxit. SOU ELS MILLORS!!!!!EL SOPAR DEL CESBOI
Ja gairebé a les portes de l’estiu, comencem a escalfar motors per les activitats que tenim previstes de cara al bon temps. I com cada any, la primera d’aquestes activitats serà el Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi. Enguany tenim previst celebrar el sopar del centre el divendres, 8 de juny al restaurant Diversus de la nostra vila.
Properament a la nostra pàgina web trobareu tota la informació del sopar: menús, preus, horari, terminis per apuntar-vos-hi…
També us volem recordar que tal i com s’està fent aquests darrers anys, hi haurà un petit acte de reconeixement als socis i sòcies més veterans de la nostra entitat. Recordeu que hi ha dos tipus d’obsequi commemoratiu, un per als socis amb més de 25 anys de pertinença ininterrumpuda al CESBoi, i un altre per als socis que ja fa més de 35 anys que col·laboren “fent centre…”, però a part de comptar amb tots aquests anys de veterania, hi ha una altra condició impressindible per rebre el reconeixement del centre, cal que el soci o sòcia homenatjat assisteixi al sopar a fi de rebre personalment, i davant de tots els altres socis, el seu record. Per tant animem tots els membres de la nostra entitat, veterans i superveterans, que l’any passat no van poder assistir al sopar i encara no disposen dels seus regals, que aquest any s’animin a venir-hi, que tenen l’obsequi ben guardat juntament amb les ganes de tots els membre del CESBoi de poder-los expressar el seu agraiment. Les persones que tinguin dret a algun dels obsequis rebran un correu recordatori (que tenim molts socis despistats i sòcies despitades…) Recordeu us esperem a tots i
totes el dia 8 de juny…ACTIVITATS per al mes de MAIG


ACTIVITATS per al mes de JUNY

  • Dissabte, 2. Excursió de mitja muntanya als Cingles de Tavertet, a la comarca d’Osona. Socis i sòcies federats.
  • Diumenge, 3. Via ferrada. A la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols, comarca de la Selva. Acivitat adreçada a socis i sòcies federats, llicència C o superior.
  • Divendres, 8. Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi, a les 21:00 h, en el restaurant Diversus de la nostra vila. Aquesta trobada és oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi.
  • Dissabte 9 i Diumenge 10. Sortida de Cap de Setmana als Ports de Tortosa Beseit i les Gúbies del Parrisal.
  • Dissabte, 16 i diumenge, 17. Excursió d’alta muntanya a Panticosa, al Pirineu aragonès, al pic Bacias (2.760 m). Socis i sòcies federats.
  • Dissabte, 30 de juny i diumenge, 1 de juliol. Cap de setmana de rafting. 

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual. També cal que recordeu que les inscripcions es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h. En el cas que calgui satisfer alguntipus de pagament, ho haureu de fer a la secretaria del CESBoi, els divendres de 20:00 a 21:30 h.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.

AVISOS
Tal i com venim dient, el nou horari de la secretaria del CESBoi, és els divendres de 20:00 a 21:30 h i els
dimarts de 20:00 a 21:00 h, aquest dia és exclusivament per agafar material a retornar-lo.

El divendres 8 de juny la secretaria del centre romandrà tancada amb motiu del sopar anual de la nostra
entitat.

Es recorda a tots els socis i sòcies que no hagin passat a buscar el seu carnet de soci, i amb ell el seu número corresponent, que tan aviat com puguin passin a buscar-lo per la secretaria del centre.

Recordeu que les llicències temporals són exclusivament per a socis i sòcies que no poden o no volen federar-se. La federació permet fer una excepció a persones que venen a un parell d’excursions“per veure si s’hi troben bé, si és allò que buscaven”, abans de fer-se socis.PRÉSTEC DE MATERIAL

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment