BULLETÍ ABRIL 2018

Sortida a la vila ibèrica de Calafell. Fotografia d'en Xose.

BUTLLETÍ DEL MES D’ABRIL DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

I diuen que, segons sembla, ja hem entrat a la primavera, al menys a l’astronòmica, perquè el que és la que tots notem, això ja són figues d’un altre paner…ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CURSA I CAMINADA DE LA ROCA NEGRA
Tal i com tothom deu saber, o gairebé tothom, el proper divendres dia 6 d’abril, a les 20:00 h, i a sala de conferències de can Massallera, carrer Mallorca, 30 de la nostra Vila, tindrà lloc l’acte de presentació de la VII edició de la Cursa i Caminada de la Roca Negra Memorial Ricard Verge. Com cada any esperem que ningú es perdi aquesta trobada festiva i divertida i que ens permet retrobar-nos amb corredors, caminants i voluntaris dels anys anteriors. No hi falteu.

MOLT IMPORTANT, ENCARA ENS CALEN VOLUNTARIS
I recordeu que encara ens calen voluntaris per al dia de la cursa i per al dissabte, dia 21. Si encara no us hi heu apuntat, animeu-vos a fer-ho, que no hi falti ningú, hi ha feina per a tothom!!!!!ACTIVITATS per al mes d’ABRIL

Divendres, 6. A les 20:00 h. a la sala de Conferències de can Massallera. acte de presentació de la Cursa de la Roca Negra. Acte obert a tothom. https://www.facebook.com/rocanegra.cat/

Dissabte, 7. Excursió de mitja muntanya, “Caminada entre Agulles”. Activitat adreçada als socis i sòcies federats. Vocal dinamitzador Salvador Martínez. https://www.cesboi.cat/2018/03/22/7-dabril-caminada-entre-agulles/

Diumenge, 8. Senderisme “senior” de resistència per les Muntanyes del Baix. “La Caminada de la Roca Negra” (25 km). Socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocal dinamitzador Baldiri Amorós. https://www.cesboi.cat/2018/03/24/8-de-abril-caminada-de-la-roca-negra/

Dissabte, 14. Trobada Social d’Escaladors a Montserrat. Socis i sòcies federats, llicència C, per als qui vulguin escalar. Vocal dinamitzador Jordi Navarro. Possibilitat d’assistir només al dinar, prèvia inscripció, en aquest cas també hi poden assistir persones que no siguin sòcies. https://www.cesboi.cat/2018/03/24/14-dabril-trobada-anual-descaladors/

Divendres, 20. Audiovisual, a les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera. “Escalada al Parc Nacional de Yosemite”, a càrrec de Ferran Moruno. Obert a tothom.

Dissabte, 21. Jornada dedicada a la preparació de la Cursa i Caminada de la Roca Negra. Recordeu que encara necessitem voluntaris.

Diumenge, 22. VII Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge. http://rocanegra.cat/


ACTIVITATS per al mes de MAIG

Divendres, 4. A les 20:00 h, a la sala Polivalent de can Massallera, xerrada sobre la prevenció de riscos a la muntanya, a càrrec de Neus Verge, oberta a tothom.

Dissabte, 5. Excursió de mitja muntanya al Ripollès, concretament al cim del Balandrau (2. 585),  llistat 100 cims. Activitat adreçada als socis i sòcies federats. Vocal dinamitzador Lluís Vidal.

Diumenge, 6. Senderisme cultural urbà pel Rec Comtal, Montcada i Reixac- barri de la Trinitat… Socis federats o assegurança temporal. Vocals dinamitzadors Xose Santín i Pepe Albertos.

Diumenge, 6. Excursió amb BTT per les comarques del Ripollès i el Vallespir, Coll d’Ares i Prats de Molló. Socis federats, llicència C o superior. Vocals dinamitzadors Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.

Divendres, 11, dissabte, 12 i diumenge, 13. Excursió d’alta muntanya hivernal al Pirineu aragonès. Cañón de Añisclo i Basa de la Mora. Socis i sòcies federats, llicència C o superior. Vocals dinamitzadors Miguel Àlvarez i Laura López.

Diumenge, 13. Excursió de senderisme al Ripollès; Camprodon, Sant Antoni i Fonts del riu Tord. Socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocals dinamitzadors Daniel Cabestany i Núria Mestres.

Dissabte, 26. Excursió de senderisme cultural al Castell de Boixadors (Anoia), llistat 100 cims. Socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocal dinamitzador Lluís Vidal.

Diumenge, 27. Excursió de senderisme “plus” a la serra de l’Obac, Rellinars – Castell del Bocs, (entre les comarques del Bages i el Vallès Occidental). Socis i sòcies federats. Vocals dinamitzadors Lluís Riquelme i Núria Sàez.

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual. També cal que recordeu que les inscripcions es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h. En el cas que calgui satisfer alguntipus de pagament, ho haureu de fer a la secretaria del CESBoi, els divendres de 20:00 a 21:30 h.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.AVISOS
Tal i com venim dient, l’horari d’hivern de la secretaria del CESBoi, és de 20:30 a 21:30 h, els dimarts i de 20:00 a 21:30 h, els divendres.

El dimarts, dia 1 de maig, la secretaria del CESBoi romandrà tancada amb motiu del Primer de Maig,
Festa del Treball.

Es recorda a tots els socis i sòcies que no hagin passat a buscar el seu carnet de soci, i amb ell el seu número corresponent, que tan aviat com puguin passin a buscar-lo per la secretaria del centre.

Recordeu que les llicències temporals són exclusivament per a socis i sòcies que no poden o no volen federar-se. La federació permet fer una excepció a persones que venen a un parell d’excursions“per veure si s’hi troben bé, si és allò que buscaven”, abans de fer-se socis.PRÉSTEC DE MATERIAL

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment