BULLETÍ MARÇ 2018

Sortida de l'Autocar a la Neu. Fotografia de la Mónica.

BUTLLETÍ DEL MES DE MARÇ DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Acabem uns dels mesos de Febrer més plujosos, humits i amb més neus dels últims anys, un regal inesperat que sempre es rep amb il·lusió. Ja tenim aquí el mes de Març i volem recordar el que diu aquesta dita popular sobre aquest mes i la natura “Quan l’oreneta no ve pel març, l’hivern és llarg.” Estarem vigilants a l’oreneta.CAMINADA DE RESISTENCIA SANT BOI – SITGES

Com cada any, repetim aquesta clásica caminada de llarga distància que uneix Sant Boi amb Sitges, tot descobrint paratges i racons de la Serra de l’Ordal i el Garraf. Aquest any el dia escollit es el 18 de Març. La caminada, d’uns 43 quilòmetres, ens farà gaudir de les muntanyes del Baix Llobregat i del Garraf. Hi hauràn dos avituallaments i, també com sempre, la tornada des de Sitges fins a Sant Boi es farà amb autocar privat.
Trobareu tota la informació a la web: https://www.cesboi.cat/2018/02/24/18-de-marc-caminada-de-resistencia-sant-boi-sitges/ACTIVITATS per al mes de MARÇ 2018

Dissabte, 3. Excursió de mitja muntanya a la serra del Montsant (Baix Camp), al Puig del Gallicant (muntanya dintre dels 100 cims). Activitat adreçada a socis federats. Vocal Manel Fontes.

Dissabte, 3 i diumenge, 4. Excursió d’alta muntanya hivernal, nocturna, amb raquetes, esquís… “Nit de Lluna plena a la Gallina Pelada” Activitat adreçada a socis i sòcies federats, llicència D (esquís) o C (raquetes o caminant). Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.
Més info a: https://www.cesboi.cat/2018/02/13/3-i-4-de-marc-excursio-de-la-lluna-plena-a-la-gallina-pelada-serra-densija/

Dissabte, 10. Excursió de mitja muntanya per les terres de l’Ebre, Cim del Coll de Pins (100 cims) a la Serra del Cardó. Activitat adreçada a socis federats. Vocal Martí Moras.
Més info a: https://www.cesboi.cat/2018/02/14/10-de-marc-pujada-al-cim-del-coll-de-pins-serra-de-cardo/

Divendres, 16. Xerrada de primers auxilis, primera sessió, a càrrec de Neus Verge. Oberta a tothom, prèvia inscripció. Més info a  https://www.cesboi.cat/2018/02/15/xerrada-primers-auxilis-muntanya/

Dissabte, 17. Caminada cultural. Passejada tranquil·la per Calafell i visita guiada a la ciutadella i el jaciment ibèric d’aquesta població del Baix Penedès. Caminada oberta a tothom, però les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal.Vocal Marc Riquelme.
Més info a: https://www.cesboi.cat/2018/02/19/excursio-al-jaciment-historic-de-la-ciutadella-iberica-de-calafell/

Diumenge, 18. Caminada de resistència Sant Boi-Sitges. Tornada amb autocar. Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Vocal Rodolfo Fernàndez. Més info a: https://www.cesboi.cat/2018/02/24/18-de-marc-caminada-de-resistencia-sant-boi-sitges/

Divendres, 23. Xerrada de primers auxilis, segona sessió, a càrrec de Neus Verge. Oberta a tothom, prèvia inscripció. Més info a  https://www.cesboi.cat/2018/02/15/xerrada-primers-auxilis-muntanya/

Diumenge, 25. Excursió de senderisme “plus” al Port del Comte (Solsonès), a la Roca de Canalda i les coves dels Moros . Activitat per a socis i sòcies federats, llicència C o superior.
Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.
Més info a: https://www.cesboi.cat/2018/02/26/25-de-marc-excursio-a-la-roca-de-la-canalda-i-les-coves-dels-moros/ACTIVITATS per al mes d’ABRIL 2018

Dissabte 6. Senderisme, per Camins del Massís de Montserrat.

Diumenge 8. Senderisme senior. La caminada de la Roca Negra (25 km)

Dissabte 14. Trobada anual d’escaladors. Indret encara per determinar. Matí d’escalada. Al migdia farem un dinar a un restaurant del sector on fem la trobada.

Diumenge 15. Senderisme Senior. Ponts de Viladrau (Osona)

Divendres 20. Audiovisual «Escalada clásica al parc Nacional de Yosemite, EEUU» Audiovisual a cárrec d’en Ferran Moruno i companys.

Dissabte 21. Preparació de la cursa i caminada de la Roca Negra 7

Diumenge 22. Cursa i caminada de la Roca Negra 7. Tota la informació la trobareu a: http://rocanegra.cat/IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual. També cal que recordeu que les inscripcions es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.

AVISOS
Tal i com venim dient, l’horari d’hivern de la secretaria del CESBoi, és de 20:30 a 21:30 h, els dimarts i de 20:00 a 21:30 h, els divendres.

Es recorda a tots els socis i sòcies que no hagin passat a buscar el seu carnet de soci, i amb ell el seu número corresponent, que tan aviat com puguin passin a buscar-lo per la secretaria del centre.

Recordeu que les llicències temporals són exclusivament per a socis i sòcies que no poden o no volen federar-se. La federació permet fer una excepció a persones que venen a un parell d’excursions“per veure si s’hi troben bé, si és allò que buscaven”, abans de fer-se socis.PRÉSTEC DE MATERIAL

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment