BULLETÍ FEBRER 2018

Esmorzar al cim de Sant Antoni. Fotografia d'en Xose.

BUTLLETÍ DEL MES DE FEBRER DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Novament tenim aquí el mes de febrer, de vegades plujós, de vegades assolellat…, però recordeu sempre el que diu la dita: “El febrer sempre és traïdor, borrascós i gebrador…”ACTE DE PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CESBOI PREVISTES PER AL 2018
Amb renovades il·lusions, el passat divendres, 12 de gener, un any més, ens vam reunir per presentar el calendari d’activitats previstes per a aquest nou any. Aquest any, però no vam poder fer la presentació de l’equip del 6X100=H2O, que ja fa uns quants anys que participa a la Trailwalker. Des del nostre butlletí us recordem que si entre vosaltres hi ha sis persones animades i decidides, encara hi sou a temps… Dit això, ja només ens resta agrair, a tots els que ens vau acompanyar a l’acte de la presentació de les activitats per al 2018, la vostra assistència i escalf. Moltes gràcies.
A la web i trobareu més informació i fotografies de la presentació així com el calendari complet del 2018.
https://www.cesboi.cat/2018/01/14/presentacio-activitats-del-cesboi-pel-2018AUTOCAR A LA NEU
Com que sembla que aquest any la climatologia està sent força favorable, pel que fa als esports d’hivern, ja fa un temps que s’està treballant en una de les sortides socials més emblemàtiques i divertides: l’autocar a la neu. Aquesta excursió tindrà lloc el diumenge 25 de febrer. Com que encara queden alguns detalls per acabar de lligar aquesta sortida, us demanem que estigueu atents a la web del CESBoi i a les xarxes socials, ja que serà on s’informarà de tots els detalls d’aquesta activitat.ACTIVITATS per al mes de FEBRER 2018

Divendres, 2, a les 20:00 h a can Massallera. Taller de nusos a càrrec de Lluís Riquelme. Obert a tothom, prèvia inscripció. Per tal de completar el taller, dissabte, dia 3, al matí hi haurà una sortida de pràctiques al rocòdrom del Prat. https://www.cesboi.cat/2018/01/16/2-febrer-taller-de-nussos

Dissabte, 10 i diumenge, 11. Sortida d’esquí de muntanya al Pirineu francès, al pic de Bataillance, vall de Bielsa. Activitat adreçada a socis i sòcies federats, llicència D o E. Vocal David Zurita.
https://www.cesboi.cat/2018/01/17/10-i-11-de-febrer-ascensio-bataillance-esqui-muntanya

Diumenge, 11. Excursió de senderisme familiar de mig dia a Corbera (Baix Llobregat), “La Ruta del Bandoler Capa Negra”. Sortida familiar especialment adreçada a la canalla. Activitat per a socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocal Mònica Garcia.
https://www.cesboi.cat/2018/01/24/11-de-febrer-ruta-del-bandoler-capa-negra-a-corbera-de-llobregat

Possibilitat de calçotada al migdia. Dinamitzadora Conxa Capdevila.
https://www.cesboi.cat/2018/01/25/11-de-febrer-calcotada-al-restaurant-can-fisa-de-corbera-de-llobregat

Diumenge, 18. Excursió de senderisme familiar a la comarca d’Osona. Les Guilleries, Tavèrnoles i Savassona. Activitat per a socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocals Xose Santín i Pepe Albertos.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 25. Autocar a la neu. Indret per concretar. Esquí de fons, raquetes, esquí de muntanya. Depenent de l’activitat que es vulgui fer, socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Properament tota la informació a la web i les xarxes socials. Dinamitzadores Conxa Capdevila i Montserrat Oller.


ACTIVITATS per al mes de MARÇ 2018

Dissabte, 3. Excursió de mitja muntanya a la serra del Montsant (Baix Camp), al Puig del Gallicant (muntanya dintre dels 100 cims). Activitat adreçada a socis federats. Vocal Manel Fontes.

Dissabte, 3 i diumenge, 4. Excursió d’alta muntanya hivernal, nocturna, amb raquetes, esquís… “Nit de Lluna plena a la Gallina Pelada” Activitat adreçada a socis i sòcies federats, llicència D (esquís) o C (raquetes o caminant). Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.

Dissabte, 10. Excursió de mitja muntanya per les terres de l’Ebre (indret concret per determinar). Activitat adreçada a socis federats. Vocal Martí Moras.

Diumenge, 11. Senderisme familiar. Descoberta del Parc Natural del Foix, (Alt Penedès). Activitat oberta a tots els socis, adreçada especialment per a canalla, però les persones que no disposin de llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.
Vocals Edgar Nin i Estela Potas.

Divendres, 16. Xerrada de primers auxilis, primera sessió, a càrrec de Neus Verge. Oberta a tothom, prèvia inscripció.

Dissabte, 17. Caminada cultural. Passejada tranquil·la per Calafell i visita guiada a la ciutadellad’aquesta població del Baix Penedès. Caminada oberta a tothom, però les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una assegurança temporal.Vocal Marc Riquelme.

Diumenge, 18. Caminada de resistència Sant Boi-Sitges. Tornada amb autocar. Activitat adreçada a socis i sòcies federats. Vocal Rodolfo Fernàndez.

Divendres, 23. Xerrada de primers auxilis, segona sessió, a càrrec de Neus Verge. Oberta a tothom, prèvia inscripció.

Diumenge, 25. Excursió de senderisme “plus” al Port del Comte (Solsonès), a la Roca de Canalda. Activitat per a socis i sòcies federats, llicència C o superior. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual. També cal que recordeu que les inscripcions es tancaran el dijous previ a l’activitat a les 21:00 h.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.

AVISOS
Tal i com venim dient, l’horari d’hivern de la secretaria del CESBoi, és de 20:30 a 21:30 h, els dimarts i de 20:00 a 21:30 h, els divendres.

Es recorda a tots els socis i sòcies que no hagin passat a buscar el seu carnet de soci, i amb ell el seu número corresponent, que tan aviat com puguin passin a buscar-lo per la secretaria del centre.

Recordeu que les llicències temporals són exclusivament per a socis i sòcies que no poden o no volen federar-se. La federació permet fer una excepció a persones que venen a un parell d’excursions“per veure si s’hi troben bé, si és allò que buscaven”, abans de fer-se socis.PRÉSTEC DE MATERIAL

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment