BULLETÍ GENER 2018

Fotografia de les 9 millors fotografies  de 2017 al noste instagram  @cesboi

BUTLLETÍ DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI DEL MES DE GENER DE 2018

Abans de començar aquest butlletí del mes de gener, la junta del Centre Excursionista us vol desitjar un esplèndit 2018. I ja posats a desitjar, que es compleixi aquella dita que ens diu:

“L’aigua de gener omple les botes i el celler…”


PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CESBOI PREVISTES PER AL 2018

Com cada any, quan arriba el mes de gener us convidem a l’acte de presentació de les activitats previstes per aquest any, i aquesta vegada no podria ser menys… Així que reserveu-vos el vespre deldivendres, 12 de gener, ja que a les 20:00 h, i a la sala de conferències de can Massallera, c. Mallorca, 30, hi haurà l’acte de presentació de les activitats del Centre Excursionista Sant Boi previstes per al 2018. O sigui que ja ho sabeu el 12 de gener a les 8 del vespre, tothom cap a can Massallera.


BENVINGUTS A LA JUNTA

I la gran família de la junta va creixent…
Aquesta vegada donem la benvinguda a la Conxa Capdevila, la nova secretària de la nostra entitat. I al’Eloi Fradera, el nou vocal dels joves. A tots dos us desitgem una llarga i feliç estada entre nosaltres.

REESTRUCTURACIÓ DE LA JUNTA DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Amb motiu dels diversos canvis que hi ha hagut darrerament entre els membres de la junta del CESBoi, el passat mes de desembre es va procedir a la reestructuració de l’esmentada junta, reestructuració que es va sotmetre a l’aprovació dels socis en el decurs de l’Assemblea General de la nostra entitat que va tenir lloc el passat 1 de desembre, i que es farà efectiva a partir del primer de gener de 2018.

Per tant, a partir de l’1 de gener, els càrrecs de la junta seran els següents:

 • Presidenta: Antonieta Vendrell
 • Vicepresident i vocal de BTT: Jordi Martínez
 • Secretària: Conxa Capdevila
 • Tresorera: Montserrat Oller
 • Vocal d’assumptes de la FEEC i federatives: Lluís Vidal
 • Vocal de material i escalada: Jordi Navarro
 • Vocal de xarxes socials i difusió: Ivan Vega
 • Vocal de joves: Eloi Fradera
 • Vocal: Xavier Llopis
 • Vocal: Manel Fontes
 • Vocal: M. Teresa Garcia
 • Vocal: Prudencio Cerrato

 


AUTOCAR A LA NEU

El diumenge 25 de febrer, tornarem a agafar un autocar des de Sant Boi fins a una estació d’esquí de fons del Pirineu que, de moment, encara està per determinar. En el decurs d’aquesta sortida s’hi podrà practicar (si l’estat de la neu ho permet) esquí de fons, raquetes, esquí de muntanya… En el proper butlletí ja us podrem donar més informació, sobretot pel que fa al lloc i als preus.


ACTIVITATS per al mes de GENER 2018

Divendres, 12. A les 20:30 h, a la sala de conferències de can Massallera, acte de presentació de les activitats del Centre Excursionista Sant Boi previstes per al 2018. L’acte és obert a tothom que desitgi assistir-hi.

Diumenge, 14. Sortida d’esquí de muntanya al Ripollès. Ull de Ter, coma de les Eugues, Tirapits. Només per a Socis i sòcies federats, llicència D o E. Vocal David Zurita.

Divendres, 19. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, audiovisual “Ice Norgen-Rjukan” Un viatge a Noruega (el Canadà Europeu) de 6 amics amants de l’escalada en glaç, on escalaràn rutes de gel en condicions extremes i amb molt poques hores diaries de llum. Xerrada posterior a càrrec de Rosa Català i Antonio Torrebejano (UME Gavà). Activitat oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi.

Diumenge, 21Excursió de senderisme familiar a Vallirana (Baix Llobregat), a la cova del Polvorí. Sortida per a socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller

Diumenge, 28. Sortida al barranc sec del Torrent del Gat Penjat. Sortida per a socis federats,
llicència C o superior. Vocals Eloi Fradera i Marc Riquelme.


ACTIVITATS per al mes de FEBRER 2018

Divendres, 2, a les 20:00 h a can Massallera. Taller de nusos a càrrec de Lluís Riquelme. Obert a tothom, prèvia inscripció.

Dissabte, 10 i diumenge, 11. Sortida d’esquí de muntanya al Pirineu francès, al pic de Bataillance, vall de Bielsa. Activitat adreçada a socis i sòcies federats, llicència D o E. Vocal David Zurita.

Diumenge, 11. Excursió de senderisme familiar de mig dia a Corbera (Baix Llobregat), “La Ruta dels Bandolers”. Activitat adreçada a socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocal Mònica Garcia. Possibilitat de calçotada al migdia. Dinamitzadora Conxa Capdevila.

Diumenge, 18. Excursió de senderisme familiar a la comarca d’Osona. Les Guilleries, Tavèrnoles i Savassona. Activitat per a socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Vocals Xose Santín i Pepe Albertos.

Diumenge, 25. Autocar a la neu. Indret per concretar. Esquí de fons, raquetes, esquí de muntanya. Depenent de l’activitat que es vulgui fer, socis i sòcies federats o amb assegurança temporal. Dinamitzadores Conxa Capdevila i Montserrat Oller.

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

Tal i com ja s’ha fet saber des de les xarxes socials, els propers dies 2 i 5 de gener la secretaria del Centre Excursionista Sant Boi romandrà tancada amb motiu de les vacances nadalenques. Tornarem a estar a la vostra disposició el dimarts dia 9 de gener de 20:30 a 21:30. Tampoc no hi haurà atenció al públic el divendres dia 12 de gener, aquesta vegada el motiu és l’acte de presentació de les activitats per al 2018.

També us volem recordar que el nou horari d’hivern de la secretaria de la nostra entitat serà els dimarts de 20:30 a 21:30 h i els divendres de 20:00 a 21:30 h.

Es recorda a tots els socis i sòcies que no hagin passat a buscar el seu carnet de soci, i amb ell el seu número corresponent, que tan aviat com puguin passin a buscar-lo per la secretaria del centre.

Recordeu que les llicències temporals són exclusivament per a socis i sòcies que no poden o no volen federar-se. La federació permet fer una excepció a persones que venen a un parell d’excursions“per veure si s’hi troben bé, si és allò que buscaven”, abans de fer-se socis.


PRÉSTEC DE MATERIAL

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment