BULLETÍ DESEMBRE 2017

Cova de Cañuela Cantábria – Fotografia d’en Juan Carmelo Blanco

 

BUTLLETÍ DE DESEMBRE DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Sembla que aquest desembre es presenta amb molt bones prespectives per als amants dels esports de neu, i si tenim en compte la dita, també per a la resta dels mortals…

“Desembre nevat, bon any assegurat”


LLICÈNCIES FEDERATIVES 2018

A partir del proper dilluns, 4 de desembre, els socis que es vulguin federar podran fer els tràmits de la corresponent llicència federativa per al 2018. Recordeu que per poder tramitar aquesta llicència cal ser soci del CESBoi i estar al corrent del pagament de totes les quotes de soci. Els socis que, per la raó que sigui, no estiguin al dia dels pagaments no podran tramitar la llicència.

Els passos que cal seguir són els següents:

Primer heu de fer un ingrés o transferència al compte de la Caixa número ES59 2100 3170 6422 0010 9249 amb l’import exacte de la llicència corresponent, fent-hi constar el nom i els cognoms, el NIF o NIE, el tipus de llicència (A, B, C, D, E, Sub 14, Sub 17) i afegir-hi una H en el cas que la vulgueu habilitada.

Un cop hàgiu fet l’ingrés a la Caixa, cada persona, haurà d’emplenar el  formulari que trobareu a la   pàgina web del CESBoi: https://www.cesboi.cat/llicencies-federatives-2018

MOLT IMPORTANT. Recordeu que pel que fa a les llicències infantils, sub 14, (fins a 13 anys) i sub 17, (de 14 a 16 anys), el CESBoi assumeix el 50% del cost, tingueu-ho present a l’hora de fer l’ingrés a la Caixa, del preu de la llicència infantil només n’heu de pagar el 50%.

Trobareu tots els preus i cobertures a la web de la FEEC http://www.feec.cat o aquí https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/Preus-carnet-federatiu-2018.pdf


ACTIVITATS per al mes de DESEMBRE

Divendres, 1 de desembre. A les 20:30 h. Assemblea General Ordinària del Centre Excursionista Sant Boi, a la sala de conferències de can Masallera.

Dissabte, 2 i diumenge, 3 de desembreCurs monogràfic de vies ferrades. Sortides de pràctiques. Coordinador Lluís Vidal.

Diumenge, 31 de desembre. La VI Pujada dels Nassos a Sant Ramon. Trobada social. Un cop ens trobem a dalt de la muntanya, davant de l’ermita, totes les persones que hi siguin presents podran gaudir d’un cremat de rom, cava, refrescos, bona companyia, fred… i una esplèndida vista nocturna del Pla del Llobregat i de la ciutat de Barcelona…, si el temps ens acompanya… Trobareu tota la informació a la pàgina web del CESBoi.


ACTIVITATS per al mes de GENER 2018

Divendres, 12. A les 20:30 h, a la sala de conferències de can Massallera, acte de presentació de les activitats del Centre Excursionista Sant Boi previstes per al 2018. L’acte és obert a tothom que desitgi assistir-hi.


IMPORTANT.
Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

Recordeu que les llicències temporals són exclusivament per a socis i sòcies que no poden o no volen federar-se. La federació permet fer una excepció a persones que venen a un parell d’excursions“per veure si s’hi troben bé, si és allò que buscaven”, abans de fer-se socis.

Durant aquests mesos de desembre i gener la secretaria del CESBoi romandrà tancada els dies:

  • 1 de desembre amb motiu de l’Assemblea General (mentre aquesta duri)
  • 8 de desembre, Fira de la Puríssima.
  • 26 de desembre, dia de Sant Esteve.
  • 5 de gener, vigília de Reis.

 


PRÉSTEC DE MATERIAL.
Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment