BULLETÍ NOVEMBRE 2017

BUTLLETÍ DEL MES DE NOVEMBRE DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

“Abans de Sant Martí, a gaudir! que després de l’estiuet sempre ve el fred…”


CURS MONOGRÀFIC DE VIES FERRADES

Tot i que creiem que tothom n’està al corrent, el Curs Monogràfic de Vies Ferrades, en un principi programat per aquest mes d’octubre, per problemes d’ordre organitzatiu, es durà a terme els dies 29 de novembre i 2 i 3 de desembre.
Us volem recordar que el Centre Excursionista Sant Boi organitza aquest curs conjuntament amb la UECC de Cornellà. El curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM. El preu del monogràfic de vies ferrades és de 65 € per alumne, sempre que disposin de carnet federatiu anual, i de 75 € per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (en aquest cas caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal).

Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir al programa “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció. Les places són limitades i podeu fer les inscripcions a la secretaria del CESBoi fins al 24 de novembre. 
Trobareu tota la informació sobre aquest curs monogràfic (objectius i continguts del curs, material que cal portar, vestimenta, indrets on es duran a terme les sortides, normes…), als programes específics del curs i a la web https://www.cesboi.cat/2017/09/16/10-14-i-15-doctubre-monografic-de-vies-ferrades


REUNIÓ DE DINAMITZADORS PEL CALENDARI DE 2018

Recordeu que el dimarts, 14 de novembre, a les 19:00 hores, hi haurà la reunió amb tots els socis i sòcies de la nostra entitat que vulguin organitzar o dinamitzar alguna activitat de cara al 2018, per tal de, entre tots, poder confeccionar un calendari d’activitats ben farcit d’excursions de tot tipus, cursets, xerrades, trobades…, per al proper any.  Vinga, animeu-vos i poseu-hi imaginació… Us hi esperem a tots, sòcies i socis del CESBoi.


ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CESBOI

Com cada  any, en arribar aquestes dates, convoquem tots els socis i s

òcies del Centre Excursionista Sant Boi a  l’Assemblea General Ordinària de la nostra entitat, que enguany tindrà lloc el properdivendres, dia 1 de desembre, a la sala de conferències de Can Massallera.

 

L’Assemblea començarà a les 20:30 h, en primera convocatòria i a les 21:00 h en segona convocatòria, amb els següents punts del dia:

  • Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea General Extraordinària i Ordinària.
  • Estat de comptes.
  • Pressupost per al 2018.
  • Memòria del curs.
  • Balanç dels socis.
  • Reestructuració de la junta.
  • Precs i preguntes.

No cal dir que esperem la vostra assistència.ACTIVITATS per al mes de NOVEMBRE

Dijous, 9. Sopar dels socis dinamitzadors i col·laboradors.

Dissabte, 11 Sortida amb BTT nivell mig, d’uns 40 km i uns 600 metres de desnivell. Per la zona del Vallès. Sortida de Sabadell a les 9h. Passarem per l’ermita de Togores, per Castellar del Vallès i per Sant Pere d’Ullastre entre altres, la ruta es circular.
Portar casc, bici, esmorzar, aigua i roba adequada. Socis federats, llicència C. Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.

Dimarts, 14 a les 19h Reunió de socis dinamitzadors i confecció calendari 2018. Oberta a tots els socis i sòcies que tinguin ganes d’organitzar activitats de cara al 2018.
Divendres, 17 de novembre. A les 20:00 h, a la sala de Conferències de can Massallera, carrer Mallorca, 30, tindrà lloc la presentació del llibre “Una aproximación” de Josep M. Cuenca, editat per Desnivel. La presentació anirà a càrrec de l’autor del llibre. Acte obert a totes les persones que desitgin assistir-hi.

Diumenge, 19. Excursió de senderisme cultural a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès), Es tracta d’una sortida d’uns 9 km en total que surt les Deus de Sant Quintí de Mediona i per pistes i senders entre oliveres ens porta fins al
castell de Mediona. Allà farem una visita guiada al castell d’una hora i mitja aproximadament.
Pels NO SOCIS el preu de la entrada al Castell és de 6 eurosGratuït pels socis.
Després seguint el torrent que passa per sota el castell tornarem cap a Sant Quintí.
Dinarem al peu d’unes vies d’escalada dins el mateix torrent.
IMPORTANT: Per tramitar les llicències federatives i la entrada al Castell es tancarà la inscripció el dijous 16 a les 12 de la nit amb visita guiada al castell.
Ecursió Recomanada per a les famílies amb nens. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.
FORMULARI D’INSCRPCIÓ

Dimecres, 29. Presentació i activitat teòrica del Curs Monogràfic de Vies Ferrades. Aquesta activitat va adreçada exclusivament a les persones inscrites al curs. Més informació: https://www.cesboi.cat/2017/09/16/10-14-i-15-doctubre-monografic-de-vies-ferrades


ACTIVITATS per al mes de DESEMBRE

Divendres, 1 de desembre. A les 20:30 h. Assemblea General Ordinària del Centre Excursionista Sant Boi, a la sala de conferències de can Masallera.

Dissabte, 2 i diumenge, 3 de desembreCurs monogràfic de vies ferrades. Sortides de pràctiques. Coordinador Lluís Vidal.
Diumenge, 31 de desembre. La VI Pujada dels Nassos a Sant Ramon. Trobada social.

IMPORTANT.
Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.catAVISOS

Es recorda als socis i sòcies convidats al sopar de col·laboradors i dinamitzadors que cal queconfirmin l’assistència al sopar, hi ha temps fins el divendres 3 de novembre.

Per tal de dur a terme les normes de la FEEC, les persones no sòcies que participin de les excursions del
CESBoi, només podran assistir-hi en qualitat de convidades en dues sortides.

Durant el mes de desembre, a seu social del Centre Excursionista Sant Boi, romandrà tancada els dies:

Divendres, 1 de desembre, mentre duri l’Assemblea General de la nostra entitat.
Divendres, 8 de desembre, festivitat de la Immaculada i Fira de Sant Boi
Dimarts, 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve.


PRÉSTEC DE MATERIAL.
Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment