BULLETÍ OCTUBRE 2017

BUTLLETÍ D’OCTUBRE DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Després d’aquests mesos de sequera, esperem que aquest més d’octubre ens porti pluges que omplin els embassaments i estimulin la collita boletaire, i si, a més a més, trona, molt millor, que ja se sap el que diu la dita: “Octubre tronat, hivern nevat…”


LA CASTANYADA DEL CESBoi
I ja hi tornem a ser, sembla mentida, però ja ha passat un any… I ja tornem a escalfar motors de cara a una de les sortides més antigues (aquesta vegada serà la trenta-setena castanyada) i emblemàtiques del nostre centre.
La castanyada d’aquest any serà els dies 4 i 5 de novembre, i anirem cap a terres osonenques, concretament a Hostalets de Balenyà, a la casa de colònies el Puig de Balenyà.

Com sempre, des d’aquest butlletí volem animar tots els socis i sòcies, amics, familiars, coneguts, desconeguts, saludats… a participar de la nostra castanyada i a gaudir, tots plegats, d’un parell de dies de gresca en molt bona companyia…

Les persones que estigueu interessades a participar d’aquesta trobada podeu passar per la seu social del CESBoi a can Massallera, carrer Mallorca, 30, a partir del divendres, dia 6 d’octubre, per tal de fer la corresponent inscripció (i pagament) que es tancarà el dia 28 d’octubre, o en el moment que les 50 places de què disposa la casa s’hagin exhaurit.

PREUS:
– Socis adults i nens més grans de 14 anys: 30€
– Socis menors, de 3 a 14 anys: 15€
– Socis menors de 2 anys: 0€
– No socis adults i nens més grans de 14 anys: 45€
– No socis de 8 a 14 anys: 40€
– No socis de 4 a 7 anys: 30€
– No socis de 2 i 3: 20€
– No socis de 0 i 1 anys: 0€

Els preus inclouen el berenar i el sopar del dissabte, l’esmorzar i el dinar del diumenge; dormir en habitacions compartides; la participació a les activitats d’animació del dissabte al vespre (abans de sopar) i la castanyada (després de sopar).
Els preus no inclouen les activitats que els participants vulguin fer el diumenge al matí, si aquestes són de pagament.


CURS MONOGRÀFIC DE VIES FERRADES
Tot i que creiem que tothom n’està al corrent, el Curs Monogràfic de Vies Ferrades, en un principi programat per aquest mes d’octubre, per problemes d’ordre organitzatiu, es durà a terme els dies 29 de novembre i 2 i 3 de desembre.
Us volem recordar que el Centre Excursionista Sant Boi organitza aquest curs conjuntament amb la UECC de Cornellà. El curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM. El preu del monogràfic de vies ferrades és de 65 € per alumne, sempre que disposin de carnet federatiu anual, i de 75 € per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (en aquest cas caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal).

Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir al programa “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció. Les places són limitades i podeu fer les inscripcions a la secretaria del CESBoi fins al 24 de novembre. 
Trobareu tota la informació sobre aquest curs monogràfic (objectius i continguts del curs, material que cal portar, vestimenta, indrets on es duran a terme les sortides, normes…), als programes específics del curs i a la web https://www.cesboi.cat/2017/09/16/10-14-i-15-doctubre-monografic-de-vies-ferrades


EL SOPAR DELS DINAMITZADORS i COL·LABORADORS
I com cada any per aquestes dates, ha arribat l’hora d’agrair a tots els socis i sòcies dinamitzadors i col·laboradors la seva inestimable ajuda, sense la qual seria impossible tirar endavant el Centre Excursionista Sant Boi. Enguany la trobada serà el dijous, 9 de novembre, o sigui que cancel·leu tots els compromisos que tingueu per aquest dia i apunteu a l’agenda que el dia 9 toca sopar a càrrec del centre. Properament, tots els dinamitzadors i col·laboradors rebreu la invitació per a l’esdeveniment. Us hi esperem.


REUNIÓ DE DINAMITZADORS PEL CALENDARI DE 2018
I també com cada any (ja amb la panxa plena…), el dimarts, 14 de novembre, hi haurà la reunió amb tots els socis que vulguin dinamitzar alguna activitat (o moltes…) de cara al 2018, per tal de, entre tots, confeccionar el calendari d’activitats per al proper any. O sigui que ja podeu anar pensant en el que ens proposareu per a l’any vinent… Vinga, a veure si omplim el calendari d’activtats tan diverses com engrescadores… Ja sabeu que, com cada any, us hi esperem a tots, sòcies i socis del CESBoi.ACTIVITATS per al mes d’OCTUBRE

Diumenge, 8. Excursió de mitja muntanya “plus” al Solsonès, concretament al Clot de l’Infern i Sant Llorenç de Morunys. Activitat exclusivament per a socis i sòcies federats. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.

Dissabte, 14. Excursió de mitja muntanya al Ripollès. Pujada a Núria pel camí Vell. Activitat per a socis federats. Les persones que sent sòcies del centre no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Quim Cirac.
FORMULARI d’INSCRIPCIO

Dissabte, 21. Excursió de mitja muntanya a Osona, concretament a Bellmunt (1.248 m), per Vidrà. Aquesta muntanya s’inclou als 100 cims. Activitat exclusivament per a socis federats. Les persones que sent sòcies del centre no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Divendres, 27. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, audiovisual “Ice Norgen-Rjukan” Un viatge a Noruega (el Canadà Europeu) de 6 amics amants de l’escalada en glaç, on escalaràn rutes de gel en condicions extremes i amb molt poques hores diaries de llum. Xerrada posterior a càrrec de Rosa Català i Antonio Torrebejano (UME Gavà). Activitat oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi.

Diumenge, 29. Excursió de senderisme a Sant Boi de Lluçanès i Santuari dels Munts, a Osona, subcomarca del Lluçanès. Activitat oberta a tothom, però les persones que desitgin assistir-hi i no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal . Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


ACTIVITATS per al mes de NOVEMBRE

Dissabte, 4 i diumenge, 5. Castanyada del CESBoi a la casa de colònies el Puig de Balenyà. En el decurs del cap de setmana es podran dur a terme diverses activitats.

Dijous, 9. Sopar dels socis dinamitzadors i col·laboradors.

Dissabte, 11 Sortida amb BTT, indret per determinar. Socis federats, llicència C. Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.

Dimarts, 14. Reunió de socis dinamitzadors i confecció calendari 2018. Oberta a tots els socis i sòcies que tinguin ganes d’organitzar activitats de cara al 2018.

Divendres, 17 de novembre. A les 20:00 h, a la sala de Conferències de can Massallera, carrer Mallorca, 30, tindrà lloc la presentació del llibre “Una aproximación” de Josep M. Cuenca, editat per Desnivel. La presentació anirà a càrrec de l’autor del llibre. Acte obert a totes les persones que desitgin assistir-hi.

Diumenge, 19. Excursió de senderisme cultural a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès), amb visita guiada al castell. Recomanada per a les famílies amb nens. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

IMPORTANT.
Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat


AVISOS
Per tal de dur a terme les normes de la FEEC, les persones no sòcies que participin de les excursions del
CESBoi, només podran assistir-hi en qualitat de convidades en dues sortides.

El dimarts 31 d’octubre, amb motiu de la vigília de Tots Sants i la festa de la Castanyada, la seu social del
Centre Excursionista Sant Boi romandrà tancada.


PRÉSTEC DE MATERIAL.
Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

SI VOLS REBRE EL NOSTRE BULLETÍ AL CORREU ETS POTS SUBSCRIBIR A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI: http://cesboi.us13.list-manage2.com/subscribe?u=c860c69142c1da25faf8a76a1&id=6c80982ac2

Leave a comment