BULLETÍ SETEMBRE 2017

En Manu, el David, la Neus i en Miguel al cim de la Pointe Ramougn, Pirineus.

BUTLLETÍ del CESBoi de Setembre de 2017

I ja hi tornem a ser, a punt per iniciar el cicle d’activitats muntanyenques de tardor -hivern, esperem que n’hi hagi per a tots els gustos i que la climatologia ens sigui propícia, tot i que ja sabeu el que diu la dita d’aquest mes que encetem… “El setembre, o s’enduu els ponts o eixuga les fonts…”, o sigui que sembla que segons la creença popular no té terme mig…, a veure com va…


CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCALADA ESPORTIVA I DE VIES FERRADES

Tal i com ja us vam avançar al butlletí del pasat mes de juliol, el dimecres 20 de setembre i el cap de setmana del 23 i 24 d’aquest mateix mes, el Centre Excursionista Sant Boi organitza un curs monogràfic d’escalada esportiva. El curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM.

El preu del monogràfic és de 45 € per alumne, sempre que disposin del carnet federatiu anual, i de 55 €per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (a aquest cas caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal). Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir al programa “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció.

Les places són limitades. Podreu fer la corresponent inscripció a la secretaria del CESBoi, c. Mallorca, 30, can Massallera, a partir del divendres, 1 de setembre, els dimarts i els divendres de 20:30 a 21: 45, ifins al 18 del mateix mes o fins que les places s’hagin exhaurit.
A la web del centre i trobareu la informació completa del curs: https://www.cesboi.cat/2017/08/24/del-19-al-24-de-setembre-monografic-descalada-esportiva

Pel que fa al curs monogràfic de vies ferrades, que en aquest cas s’organitza conjuntament amb la UECC de Cornellà, tindrà lloc el dimarts 10 d’octubre i el cap de setmana del 14 i 15 d’aquest mateix mes d’octubre. Com en el monogràfic d’escalada, el curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM.

El preu del monogràfic de vies ferrades és de 65 € per alumne, sempre que disposin de carnet federatiu anual, i de 75 € per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (a aquest cas caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal). Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir alprograma “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció.

Les places són limitades. Inscripcions fins al 9 d’octubre a la secretaria del CESBoi.

Trobareu tota la informació per a tots dos cursos monogràfics (objectius i continguts del curs, material
que cal portar, vestimenta, indrets on es duran a terme les sortides, normes…), als programes específics de cada curs a la web del centre cesboi.cat.


LA CASTANYADA DEL CESBoi

Sí, ja ho sabem que encara fa calor, però el pas del temps no perdona, i, com cada any per aquestes dates, ja comencem a pensar en una de les activitats més sonades del calendari anual del CESBoi, la castanyada, que enguany tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre en un indret encara per determinar. Com que les places són limitades, us suggerim que, si teniu intenció de participar-hi, us reserveu aquest cap de setmana i us hi apunteu tan aviat com es publiqui tota la informació i el corresponent formulari, no fos cas que us quedéssiu sense plaça. Al butlletí d’octubre ja us podrem facilitar tota la informació.


ACTIVITATS per al mes de SETEMBRE

Dilluns, 11 de setembreOfrena floral a la tomba de qui va ser Conseller en Cap, Rafael Casanova, a l’església de Sant Baldiri. L’ofrena anirà a càrrec del soci de la nostra entitat Josep Valls.

Divendres, 15. A les 20:00 h, a la sala de Conferències de can Massallera, carrer Mallorca, 30, tindrà lloc la presentació del llibre “Una aproximación” de Josep M. Cuenca, editat per Desnivel i finalista del Premio Desnivel de Literatura 2016. La presentació anirà a càrrec de l’autor del llibre. Acte obert a totes les persones que desitgin assistir-hi.
Més informació sobre el llibre: http://www.edicionesdesnivel.com/libros/una-aproximacion

Dissabte, 16. Excursió de mitja muntanya al Ripollès. Pujada a Núria pel camí Vell. Activitat per a socis federats. Vocal Quim Cirac.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dimecres, 20. A les 20:00Presentació del curs monogràfic d’escalada esportiva i xerrada teòrica a càrrec d’Helena Alemán, directora del curs. Exclusivament per a les persones prèviament inscrites al curs.
Dissabte, 23. Sortida del curs d’escalada esportiva de la FEEC.
Diumenge, 24. Sortida del curs d’escalada esportiva de la FEEC.
INFORMACIÓ MONOGRÀFIC D’ESCALADA

Dissabte, 23. Excursió infantil a Montserrat. Activitat adreçada als més petits per conéixer l’entorn d’unes de les muntanyes més emblemàtiques de casa. Anirem a conéixer el nom de moltes roques i agulles del massís de Montserrat que es troben a sobre del Monestir. Pujarem al funicular de Sant Joan per arribar a la regió de Gorros a on començarem la nostra ruta. Preu aproximat bitllet funicular: adults 7€ i nens 3€
Activitat de tot el dia, oberta a tothom, i molt recomanada per a famílies amb nens, però les persones que desitgin assistir-hi i no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal al centre. Cal portar esmorçar, dinar, aigua, calçat adeqüat, impermeable. Vocal Ivan Vega.
Més informació: https://www.cesboi.cat/2017/09/03/23-de-setembre-excursio-infantil-a-montserrat-descobrint-roques-i-agulles
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


ACTIVITATS per al mes d’OCTUBRE

Diumenge, 8. Excursió de mitja muntanya “plus” al Solsonès, concretament al Clot de l’Infern i Sant Llorenç de Morunys. Activitat exclusivament per a socis federats. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.
FORMULARI D’INCSRIPCIÓ

Dimarts, 10. A les 20:00 h. Presentació del curs monogràfic de vies ferrades i xerrada teòrica. Exclusivament per a les persones prèviament inscrites al curs.
Dissabte, 14. Sortida del curs monogràfic de vies ferrades de la FEEC
Diumenge, 15. Sortida del curs monogràfic de vies ferrades de la FEEC

Divendres, 20. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, audiovisual “Ice Norgen-Rjukan” Un viatge a Noruega (el Canadà Europeu) de 6 amics amants de l’escalada en glaç, on escalaràn rutes de gel en condicions extremes i amb molt poques hores diaries de llum. Xerrada posterior a càrrec de Rosa Català i Antonio Torrebejano (UME Gavà). Activitat oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi.

Dissabte, 21. Excursió de mitja muntanya a Osona, concretament a Bellmunt (1.248 m), per Vidrà. Aquesta muntanya s’inclou als 100 cims. Activitat exclusivament per a socis federats. Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 29. Excursió de senderisme a Sant Boi de Lluçanès i Santuari dels Munts, a Osona, subcomarca del Lluçanès. Activitat oberta a tothom, però les persones que desitgin assistir-hi i no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal . Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


IMPORTANT.
Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat


PRÉSTEC DE MATERIAL.
Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment