23 de Setembre. Excursió Infantil a Montserrat: Descobrint roques i agulles.

Panoràmica de Sant Benet.

Panoràmica de Sant Benet.

El proper dissabte, 23 de setembre, tenim preparada una excursió infantil a Montserrat. Aquesta activitat està adreçada als més petits amb l’objectiu de descobrir l’entorn d’unes de les muntanyes més emblemàtiques de casa. Els primers muntanyencs i excursionistes catalans, utilitzaren siluetes i formes que els eren familiars per identificar les agulles de roca del massís. Molts d’aquest noms es van fer oficials i han perdurat fins l’actualitat.

Pujarem a la Regió de Gorros a conèixer el nom de moltes roques i agulles del massís de Montserrat que es troben a sobre del Monestir. Utilitzarem el funicular de Sant Joan per arribar a la regió de Gorros, on començarem la nostra ruta. El preu aproximat del bitllet del funicular serà de 7€ per als adults i 3€ per als nens.

Regió de Gorros

Activitat de tot el dia. Que cal portar? Aigua, esmorzar, dinar, calçat adient, impermeable i ganes de descobrir.

Sortirem de les termes romanes cap a les 8:15h i està previst tornar després de dinar. El desplaçament es realitzarà en cotxes particulars.

La reunió informativa es realitzarà el divendres anterior a la sortida a Can Massallera. Vocal de la sortida Ivan Vega.

Les persones que desitgin assistir-hi i no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal al centre.

Per apuntar-se ho pots fer al següent formulari: https://goo.gl/forms/8MeLygiYw3IS66o32

 

Leave a comment