CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCALADA ESPORTIVA I DE VIES FERRADES

Carles fent una via esportiva a Montserrat.

Els díes 19, 23 i 24 de  setembre el Centre Excursionista Sant Boi organitza un monogràfic d’escalada esportiva. El curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM. El preu del monogràfic és de 45 € per alumne, sempre que disposin de carnet federatiu anual, i de 55 € per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (a aquest cos caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal).
Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir al programa “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció. Places limitades. Inscripcions fins al 18 de setembre a la secretaria del CESBoi.

Via Ferrada de la Cala del Molí.

Pel que fa al monogràfic de vies ferrades, que en aquest cas s’organitza conjuntament amb la UECC de Cornellà, tindrà lloc els dies 10, 14 i 15 d’octubre. Com en el monogràfic d’escalada, el curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM. El preu del monogràfic de vies ferrades és de 65 € per alumne, sempre que disposin de carnet federatiu anual, i de75 € per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (a aquest cos caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal). Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir al programa “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció. Places limitades. Inscripcions fins al 9 d’octubre a la secretaria del CESBoi.

Trobareu tota la informació per a tots dos monogràfics (objectius i continguts del curs, material que cal portar, vestimenta, indrets on es duran a terme les sortides, normes…), a mida que s’apropin les dates, als programes específics de cada curs. Per apuntar-se i per rebre més informació passeu pel centre.

Leave a comment