BULLETÍ JULIOL 2017

Fotografia de la sortida al Pic de Certascan d'en Xose

BUTLLETÍ del CESBoi de Juliol de 2017

Hi ha una dita que diu: “Estiu calorós, hivern rigorós”. Així, doncs, gaudim de l’estiu que ja ens vindrà l’hivern, com cada any, si fa o no fa…


CURSOS MONOGRÀFICS D’ESCALADA ESPORTIVA I DE VIES FERRADES

Els díes 19, 23 i 24 de  setembre el Centre Excursionista Sant Boi organitza un monogràfic d’escalada esportiva. El curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM. El preu del monogràfic és de 45 € per alumne, sempre que disposin de carnet federatiu anual, i de 55 € per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (a aquest cos caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal).
Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir al programa “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció. Places limitades. Inscripcions fins al 18 de setembre a la secretaria del CESBoi.

Pel que fa al monogràfic de vies ferrades, que en aquest cas s’organitza conjuntament amb la UECC de Cornellà, tindrà lloc els dies 10, 14 i 15 d’octubre. Com en el monogràfic d’escalada, el curs, que es durà a terme sota la direcció d’Helena Aleman, anirà a càrrec d’instructors de l’ECAM. El preu del monogràfic de vies ferrades és de 65 € per alumne, sempre que disposin de carnet federatiu anual, i de75 € per a les persones que no disposin del corresponent carnet federatiu (a aquest cos caldrà afegir-hi el cost del carnet temporal). Els socis i les sòcies del CESBoi menors de 25 anys tenen un descompte del 50% i per als socis i sòcies més grans de 25 anys el descompte és del 30%. A més totes les dones que estiguin en possessió de carnet federatiu de la FEEC es podran acollir al programa “Dona i Esport” i se’ls retornarà un 20% del preu d’inscripció. Places limitades. Inscripcions fins al 9 d’octubre a la secretaria del CESBoi.

Trobareu tota la informació per a tots dos monogràfics (objectius i continguts del curs, material que cal portar, vestimenta, indrets on es duran a terme les sortides, normes…), als programes específics de cada curs.Atenció la sortida programada al Molló Parc del 22 de Juliol queda anul·lada.ACTIVITATS per al mes de JULIOL

Dissabte, 8 i diumenge, 9. Sortida de cap de setmana al Pallars Sobirà, per tal de practicar el ràfting a Llavorsí. Activitat adreçada als socis, places limitades Vocals Josep Valls i Montserrat Oller. Més informació aquí: https://www.cesboi.cat/2017/06/10/8-i-9-de-juliol-rafting-a-llavorsi

Dissabte, 22 i diumenge, 23. Excursió d’alta muntanya, a l’Alta Ribagorça, concretament al Besiberri Sud (3.023). Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C o superior. Vocal Salvador Martínez. Mes informació aquí: https://www.cesboi.cat/2017/07/05/22-i-23-de-juliol-alta-muntanya-bessiberri-sud

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat


AVÍS
Com cada any, en arribar aquestes dates, i abans de desitjar-vos que passeu unes bones vacances, us volem recordar que durant el mes d’agost la secretaria del Centre Excursionista Sant Boi romandrà tancada, per tant el darrer dia que podreu fer qualsevol gestió serà el divendres 28 de juliol i el dia que tornarem a estar a la vostra disposició, ja frescos i descansats, serà el divendres 1 de setembre. Ara sí,que tingueu unes magnífiques vacances…!!!!

Leave a comment