BULLETÍ JUNY 2017

Sortida a la regió dels Ecos al Massís de Montserrat. Fotografia d'en Xose.

BUTLLETÍ del CESBoi de Juny de 2017

Hi ha una dita que diu: “Un juny fred, sol contentar poquets…”, aquest any, però, un juny fresquet, o al menys un dia 4 de juny amb un ambient poc calorós, de ben segur que contentaria, i molt, tots els participants, corredors, caminants i voluntaris de la Cursa i Caminada de la Roca Negra.


EL SOPAR DEL CENTRE 
També, tal i com us hem anat dient aquests darrers mesos, el proper divendres, 9 de juny, ens trobarem tots els socis, i amics que ho desitgin, al restaurant Diversus de Sant Boi, per gaudir d’un sopar de germanor i brindar amb cava per una llarga, molt llarga, vida del Centre Excursionista Sant Boi. Si encara no us hi heu inscrit podeu fer-ho omplint el formulari que trobareu a la pàgina web del centre, on també trobareu tota la informació.

FORMULARI INSCRPCIÓ

ELS NOSTRES VETERANS

Recordeu que si sou veterans del CESBoi, és a dir, si fa més de 25 anys que sou socis del centre, i assistiu al sopar, se us lliurarà un obsequi commemoratiu, i si en fa més de 35…, veniu al sopar i ho veureu… Si hi ha algun soci o sòcia que faci més de 25 anys que ho és i no ha rebut la invitació, si us plau, que es posi en contacte amb nosaltres, ja que segurament hi ha hagut algun problema amb el correu electrònic.


CAP DE SETMANA DE RAFTING

El cap de setmana del 8 i 9 de juliol us hem preparat una sortida al Pallars Sobirà per tal de practicar rafting al Noguera Pallaresa, concretament a la zona de Llavorsí. La pernoctació es farà a l’alberg de Montenartró i les places són limitades. Més informació al centre o quan s’apropi la data.

 


 6X100=H2O, TRAILWALKER  2017

Des del nostre butlletí volem donar la nostra més sincera enhorabona a tots els companys de l’equip 6X100=H2O, que enguany va participar de la Trailwalker Olot-Sant Feliu de Guixols, i que ara ha portat el nom del 6X100, i de Sant Boi, a la Trailwalker d’Euskadi… Felicitats, companys, sou els millors!!!! ACTIVITATS per al mes de JUNY

 Diumenge, 4. Cursa de Muntanya i Caminada de la Roca Negra. Memorial Ricard Verge. Cursa i caminada pels voltants de Sant Boi i pels termes de Sant Climent, Torrelles i Santa Coloma. Els qui no us hi hàgiu incrit, encara sou a temps de participar-hi fent cap a la plaça de Mercè Rodoreda, el matí del diumenge, a partir de les 9 h, per animar els corredors i caminants i gaudir de les diverses activitats per a totes les edats.

Divendres, 9. Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi, a les 21:00 h, al restaurant Diversus de la nostra vila. Aquesta trobada és oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi… Recordeu que cal que us hi apunteu al formulari que trobareu a la pàgina del centre.

Dissabte, 10 i diumenge, 11. Excursió d’alta muntanya al pic de Certascan (2.853 m), aquest cim s’inclou al llistat dels 100 cims de la FEEC. Activitat exclusivament per a socis federats, places limitades. Vocal Manel Fontes.
Més informació a la web: http://www.cesboi.cat/2017/05/22/10-i-11-de-juny-alta-muntanya-pic-de-certascan/

Diumenge, 11. Excursió de senderisme familiar al Montseny, concretament al terme municipal de Cànoves i Samalús, al Vallès Oriental. Sortida pensada especialment per als més petits i destinada als socis del CESBoi, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Edgar Nin i Estel·la Potas.
Més informació a la web: http://www.cesboi.cat/2017/05/30/11-de-juny-senderisme-familiar-anem-a-coneixer-el-castanyer-de-la-baga-den-cuc-al-montseny/

Dissabte, 17 i diumenge, 18Cap de setmana lúdic al Berguedà, concretament a Vilada, i excursió amb caiac per l’embassament de La Baells. Places limitades. Activitat per als socis del CESBoi. Vocal Josep Valls.ACTIVITATS per al mes de JULIOL

Dissabte, 8 i diumenge, 9. Sortida de cap de setmana al Pallars Sobirà, per tal de practicar el ràfting a Llavorsí. Activitat adreçada als socis, places limitades Vocals Josep Valls i Montserrat Oller.

Dissabte, 15 i diumenge, 16. Excursió de cap de setmana de senderisme “plus” als Ports de Beseit. Activitat per a socis federats. Vocals Prudencio Cerrato i M. Teresa Garcia

Dissabte, 22. Excursió familiar al Ripollès, concretament al Molló Parc Aventura. Sortida lúdica per a tota la família. Trobareu més informació a la pàgina web del CESBoi. Vocal Ivan Vega.
Més informació a la web: http://www.cesboi.cat/2017/05/30/22-juliol-visita-al-mollo-parc-parc-de-fauna-dels-pirineus/

Dissabte, 22 i diumenge, 23. Excursió d’alta muntanya, a l’Alta Ribagorça, concretament al Besiberri Nord (3.008), muntanya inclosa al llistat dels 100 cims de la FEEC. Activitat exclusivament per a socis federats. Vocal Salvador Martínez.

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat AVÍSOS

Us recordem que el divendres 9 de juny, la secretaria del CESBoi romandrà tancada amb motiu del Sopar Social de la nostra entitat.

També serà tancada el divendres 23 de juny amb motiu  de la revetlla de Sant Joan.


Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment