BULLETÍ MAIG 2017

Sortida a la serra de les Torretes (Martorell). Fotografia d'en Baldiri.

BUTLLETÍ del CESBoi de Maig de 2017

“Déu ens guard d’un maig polsós i de juliol i agost plujós”, i ja posats a demanar també s’hi podria afegir bon sol, fresqueta i poca pols per al 4 de juny…, per demanar que no quedi…


TROBADA SOCIAL D’ESCALADORS

Tal i com us vam anunciar al butlletí del mes passat, el proper dissabte, 6 de maig, tindrà lloc la Trobada  Social d’Escaladors del CESBoi que aquest any es farà a Montserrat, concretament a la zona entre la Codolosa i els Graus. Per concloure aquesta  jornada d’escalada i de retrobament hi haurà un dinar al restaurant la Llar del Bruc, el preu de l’àpat és de 15 € per a les persones que són sòcies i de 20 € per a les persones que no ho siguin. Com sempre, per participar d’aquesta activitat  cal que prèviament us hàgiu inscrit a la pàgina del Centre Excursionista Sant Boi o al facebook. Podeu passar a fer efectiu l’import del sopar a la secretaria del centre, dimarts dia 2 o divendres dia 5, dia en que tindrà lloc la reunió informativa.
Més informació a la web: https://www.cesboi.cat/2017/04/24/6-maig-2017-trobada-escaladors-a-montserrat/
FORMULARI D’INCRIPCIÓ 


CURSA I CAMINADA DE LA ROCA NEGRA

Semblava que no acabaria d’arribar mai, però ja la tenim a sobre. Com tots sabeu el diumenge 4 de junytindrà lloc la VI Cursa i Caminada de la Roca Negra. Memorial Ricard Verge. Si encara no us heu inscrit a la cursa, a la caminada o com a voluntaris, encara hi sou a temps, la Roca Negra us espera!!!!

WEB:  http://rocanegra.cat/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/larocanegra/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/rocanegra.cat/

INSCRIPCIONS VOLUNTARIS: http://rocanegra.cat/voluntaris
INSCRIPCIONS: http://rocanegra.cat/inscripcions


EL SOPAR DEL CENTRE

Doncs sí, ja ha passat un any des del darrer sopar del centre, i ja estem preparant el d’enguany que, si no hi ha cap impediment de darrera hora, serà el proper 9 de juny, com sempre en un restaurant de la nostra vila. I tal i com vam començar a fer l’any passat, hi haurà un petit acte de reconeixement als socis i sòcies més veterans de la nostra entitat. El 2016 es va fer l’obsequi commemotatiu als socis que formen part del CESBoi des de l’any 1980 fins al 1985, i enguany el reconèixement serà per als socis que ho són des dels nostres inicis fins al 1992, com que és condició impressindible per rebre el reconeixement del centre, cal que el soci o sòcia homenatjat assisteixi al sopar, per tant animem tots els membres de la nostra entitat que l’any passat no van poder assistir-hi que aquest any s’animin a venir-hi, que tenen l’obsequi ben guardat juntament amb les ganes de tots els membre del CESBoi de poder-los expressar el seu agraiment. Però la cosa no s’acaba aquí, com que des de l’any 2015 hi ha alguns socis que ja en fa més de 35 que mantenen el nostre centre ben viu, també volem homenatjar aquests “superveterans” amb una sorpresa… Recordeu us esperem a tots i totes el dia 9 de juny…


EXCURSIÓ PER PRACTICAR CAIAC AL PANTÀ DE LA BAELLS

Per segon any consecutiu, reprenem una sortida que ja fa uns anys havia estat molt emblemàtica:  l’excursió per tal de practicar el rem amb caiac. Enguany l’indret escollit serà l’embassament de La Baells. Aquesta divertida activitat tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de juny.

La  sortida, que inclou pensió completa (el sopar del dissabte, dormir i l’esmorzar i el dinar del  diumenge) a cal Candi, a Vilada, i l’activitat de caiac, té un preu de 44 € per persona. Si algun soci només vol fer el rem i el dinar, el preu és de 22 € per persona, en aquest cas l’activitat tindrà lloc el diumenge dia 18. En ambdós casos, caldrà afegir-hi l’import de l’assegurança per a l’activitat de caiac, ja que la targeta de FEEC no cobreix les activitats de rem. La data màxima per fer efectiu el pagament d’aquesta sortida és el 19 de maig.

Les preinscripcions es tancaran en el moment que s’arribi al nombre de places que ens ofereixi l’establiment hoteler, cal que tingueu en compte que la inscripció no queda formalitzada fins que s’hagi fet efectiu el pagament.

No us perdeu aquest cap de setmana lúdic, esportiu i cultural per terres del Berguedà. Afanyeu-vos que les places són limitades…
Més informació a la web: https://www.cesboi.cat/2017/04/30/excursio-amb-caiac-per-lembassament-de-la-baells/
FORMULARI D’INCRIPCIÓ


ACTIVITATS per al mes de MAIG

Dissabte, 6. Trobada Social d’Escaladors a Montserrat, concretament a la zona entre la Codolosa i els Graus. Activitat adreçada als socis del CESBoi. Les persones que vulguin escalar hauran d’estar en possessió de la llicència C o superior. Si no voleu o no podeu escalar, podeu dedicar-vos a fotografiar l’entorn o fer una caminada, pel vostre compte, per tal de gaudir del paisatge, en aquest cas amb la llicència A o B en teniu prou, en cas de no tenir-ne també podeu tramitar una assegurança temporal. Vocals Jordi Navarro i César Martínez.
FORMULARI INSCRIPCIO

Diumenge, 7. Excursió de mitja muntanya al Puig de Sant Amand (1.851 m.) al Ripollès, aquesta muntanya s’inclou en els 100 cims de la FEEC. Activitat adreçada a sòcies i socis federats. Vocal Quim Cirac.
FORMULARI INSCRIPCIO

Diumenge, 14. Excursió de senderisme a Sant Miquel del Fai, al Vallès Oriental. Activitat adreçada als socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Margarita Deola i José Carlos Escobar.
FORMULARI INSCRIPCIO

Dissabte, 20. Excursió de mitja muntanya “plus” pels camins de Montserrat, aquesta vegada per tal de conèixer la regió dels Ecos. En el decurs de l’activitat caldrà superar alguns passos d’una certa dificultat, tot i que aquests passos estan equipats amb cadenes i cordes per tal facilitat l’ascensió. Activitat adreçada als socis i sòcies federats. Vocal Salvador Martínez.
FORMULARI INSCRIPCIO

Dimarts, 23. A les 20:00 h, a la Sala de Conferències de can Massallera, xerrada: “Material necessari per a la pràctica d’esquí de muntanya. Manteniment i conservació del material d’esquí en general”, a càrrec de Jaume Fainé monitor de l’Escola d’Esquí de Vaqueira-Beret. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.


ACTIVITATS per al mes de JUNY

Diumenge, 4. Cursa de Muntanya i Caminada de la Roca Negra. Memorial Memorial Ricard Verge.

Divendres, 9. Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi, a les 21:00 h, en un restaurant de la nostra vila. Aquesta trobada és oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi… Seguirem informant…

Dissabte, 10 i diumenge, 11. Excursió d’alta muntanya al pic de Certascan (2.853 m), aquest cim s’inclou al llistat dels 100 cims de la FEEC. Activitat per a socis federats. Vocal Manel Fontes.

Diumenge, 11. Excursió de senderisme familiar al Montseny. Excursió oberta a tothom, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Edgar Nin.

Dissabte, 17 i diumenge, 18. Sortida per practicar caic. Cap de setmana lúdic al Berguedà, concretament a Vilada, i excursió amb caiac per l’embassament de La Baells. Places limitades. Activitat per a socis del CESBoi. Vocal Josep Valls.
Més informació a la web: https://www.cesboi.cat/2017/04/30/excursio-amb-caiac-per-lembassament-de-la-baells/
FORMULARI D’INCRIPCIÓ

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat


AVÍS

Us recordem que el divendres 23 de juny la secretaria del CESBoi romandrà tancada amb motiu  de la revetlla de Sant Joan.

Leave a comment