BULLETÍ ABRIL 2017

Sortida al Puig Pelat. Fotografia d'en Xose

BUTLLETÍ del CESBoi d’ABRIL de 2017

Des del nostre butlletí donem la benvinguda a la primavera, dies més llargs, espais verds i florits bon temps… (en principi), que ens donaran l’oportunitat de fer moltes i moltes activitats. No oblidem, però, el que ens diu la dita d’aquest mes que comencem… “Abril, abril…, un de bo de cada mil…”, això sense gens d’ànims de cridar la mala estrugança…


ACTIVITATS per al mes d’ABRIL

Dissabte, 8. Excursió amb BTT. Via verda Olot-Girona. Activitat adreçada a socis amb llicència C , com a mínim. La tornada, desde Girona fins a Olot, es farà amb autocar o amb furgoneta. Vocals Ivan Bubí i Salvador Martínez.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 9. Excursió de senderisme familiar a la serra de les Torretes, a Martorell (Baix Llobregat). Activitat oberta a tothom, i adreçada especialment a famílies amb nens. Les persones que vulguin participar d’aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 22. Excursió de mitja muntanya al Castell de Milany (1.529 m), aquest indret situat entre les comarques d’Osona i el Ripollès, està inclòs en el llistat dels 100 cims de la FEEC. Excursió adreçada a socis federats. Vocal Quim Cirac.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


ACTIVITATS per al mes de MAIG

Dissabte, 6. Trobada Social d’Escaladors, dels més novells fins als més veterans, i passant per tots els nivells, a Montserrat, concretament a la zona entre la Codolosa i els Graus. Com cada any hi haurà un dinar de germanor en un restaurant dels voltants. Activitat adreçada als socis del CESBoi. Les persones que vulguin escalar hauran d’estar en possessió de la llicència C o superior. Vocals Jordi Navarro i César Martínez.

FORMULARI D’INCRIPCIÓ

Diumenge, 7. Excursió de mitja muntanya al Puig de Sant Amand (1.851 m.) al Ripollès. Activitat adreçada a socis federats. Vocal Quim Cirac.

FORMULARI D’INCRIPCIÓ

Dissabte, 13 i diumenge, 14. Travessa d’alta muntanya pel Ripollès. Queralbs, Coma de Vaca, Núria. Activitat adreçada a socis federats. Vocals Prudencio Cerrato i M. Teresa Garcia.

FORMULARI D’INCRIPCIÓ

Dissabte, 20. Excursió de mitja muntanya pels camins de Montserrat. Activitat adreçada als socis federats. Vocal Salvador Martínez.

FORMULARI D’INCRIPCIÓ

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cato bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat


AVISOS

Us recordem que el divendres 14 d’abril la secretaria del CESBoi romandrà tancada amb motiu  de la festivitat de Divendres Sant.


AVISOS

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment