BULLETÍ MARÇ 2017

Sortida infatil a la Talaia del Montmell

BUTLLETÍ del CESBoi de MARÇ de 2017

Ja tenim aquí el mes de març, el que, juntament amb el febrer, té més “mala premsa”, tot i això, el que és veritat és que la primavera ja és al tombar… I perquè no sigui dit, aquesta vegada la nostra dita no diu res de dolet del març, només és orientativa del que en podem esperar… “El que pel març fa el dia tres, fa tota la resta del mes…”


ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CURSA I CAMINADA DE LA ROCA NEGRA

El passat divendres, 24 de febrer, a la sala de conferències de can Massallera, va tenir lloc lapresentació de la VI edició de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge. Esperem que, com en les anteriors edicions, la Cursa sigui tot un èxit, tant pel que fa a corredors i caminats com pel que fa a voluntaris. I aprofitem per, des del nostre butlletí, fer una crida als socis i amics perquè s’animin a col·laborar en les tasques de voluntariat. Ja sabeu que us podeu inscriure a  la web de la Roca Negra http://rocanegra.cat/voluntaris i al facebook https://www.facebook.com/rocanegra.cat
A la web del centre hi trobareu la crónica i les fotografíes de la presentació: https://www.cesboi.cat/2017/03/01/presentacio-de-la-cursa-de-la-roca-negra-6-memorial-ricard-verge/


ACTIVITATS per al mes de MARÇ

Dissabte, 4 i diumenge, 5. Sortida d’esquí de muntanya al Pirineu aragonès (indret per concretar, en funció de l’estat de la neu). Activitat exclusivament per a socis federats en possesió de la llicència federativa D. Vocal David Zurita.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 12. Excursió de senderisme cultural a Olèrdola (Alt Penedès). Activitat oberta a tothomque desitgi assistir-hi, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Divendres, 17. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, xerrada de nutrició esportiva, a càrrec de Leonor Miralles. Aquesta activitat és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.

Diumenge, 19. Caminada de resistència, “La Classica Sant Boi-Sitges”. Tornada a Sant Boi amb  autocar. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats. Vocals: Rodolfo Fernández i Joan Anton Ramón.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 19. Caminada Popular pel terme de Sant Boi. En col·laboració amb l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi. Vocal Lluís Vidal.

Dissabte, 25. Excursió de senderisme “plus” al Baix Camp, concretament al Puig Pelat (1.076 m), muntanya inclosa al llistat dels 100 cims de la FEEC . Activitat per a socis federats. Vocal Manel Fontes.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


ACTIVITATS per al mes d’ABRIL

Dissabte, 1. Excursió de senderisme familiar a Sant Miquel del Fai (Vallès Oriental). Activitat oberta a tothom, i adreçada especialment a famílies amb nens. Les persones que vulguin participar d’aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 8. Excursió amb BTT. Via verda Olot-Girona. Activitat adreçada a socis amb llicència C , com a mínim. La tornada, desde Girona fins a Olot, es farà amb autocar o amb furgoneta. Vocals Ivan Bubí i Salvador Martínez.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 9. Excursió de senderisme familiar a la serra de les Torretes, a Martorell (Baix Llobregat). Activitat oberta a tothom, i adreçada especialment a famílies amb nens. Les persones que vulguin participar d’aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 22. Excursió de mitja muntanya al Castell de Milany (1.529 m), aquest indret situat entre les comarques d’Osona i el Ripollès, està inclòs en el llistat dels 100 cims de la FEEC. Excursió adreçada a socis federats. Vocal Quim Cirac.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ  


 

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat

AVISOS
Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment