Presentació de la Cursa de la Roca Negra 6 – Memorial Ricard Verge

El passat divendres 24 de Febrer el CESBoi, conjuntament amb la comissió organitzadora de la cursa de la Roca Negra, va presentar oficialment l’edició del 2017 d’una de les curses de muntanya més ben valorades del país i que aquest any arriba a la seva sisena edició. Vam comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat Lluïsa Moret i la regidora d’esports Maria Antonia Barragan.

En aquest acte es van presentar les novetats d’aquesta edició i l’anàlisi de les cinc edicions anteriors. Respecte a aquesta edició es va analitzar el nou recorregut de 25 Km, la campanya de sensibilització de la Roca Neta amb el departament de medi ambient i la copa Muntanyes del Baix que es realitza amb la cursa Cirera Trail.

Carlos Patarro de la tenda santboiana Runnair ens va explicar com recollir el dorsal i els dos entrenaments programats pel 5 de març i 7 de maig. També es va fer una esmena de la importància del voluntariat i que us podeu inscriure en el següent enllaç: www.rocanegra.cat/voluntaris.

En l’apartat de col·laboradors Joan de Lara membre de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat va fer una explicació de la importància de col·laborar amb la seva entitat i ens va deixar unes dades bastant impactants. Per últim, l’alcaldessa Lluïsa Moret va tancar l’acte on va remarcar la gran trajectòria de la cursa i el suport associatiu i col·laboratiu que mou dins la ciutat.

Podeu veure la presentació en format prezi en el següent enllaç:
https://prezi.com/ixrgoz0yzqzf/roca-negra-vi-2017/

Volem fer una petita menció especial als nostres «Speakers»: Antonieta Vendrell, Xavi Palau, Xavi Navarro i Manuel 😉 Us deixem amb una petita selecció de les fotografies de l’acte.

Leave a comment