BULLETÍ FEBRER 2017

Sortida familiar a la Creu de l'Aragall, Corbera de Llobregat.

BUTLLETÍ del CESBoi de FEBRER de 2017

I ja som al febrer, el mes més breu de l’any, i el que, vès per on, acumula, juntament amb el març, més dites negatives, com la que transquivim a continuació… “Febreret, el Curt, breu, però més brau que un turc…”

ACTE  DE PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CESBOI PREVISTES PER AL 2017
Com cada any, a mitjans de gener, el Centre Excursionista Sant Boi, presenta el calendari d’activitats de cara a l’any que encetem. Enguany aquest esdeveniment va tenir lloc el dia 13 de gener a la sala de Conferències de can Massallera. En el decurs de l’acte també es va presentar l’equip 6X100=H2O 2017 que enguany participarà de la Trailwalker. Des d’aquest butlletí volem agrair la seva assistència a totes les persones que ens van acompanyar a l’acte de presentació de les activitats del Centre.
Aquí trobareu informació més acurada de la presentació i el calendari complert de les activitats de 2017:+ INFO


 

VI CURSA i CAMINADA DE LA ROCA NEGRA
Doncs, sí, ja ha passat un any que, des del nostre butlletí, us demanàvem la vostra col·laboració, i la dels vostres familiars, amics i coneguts perquè us animéssiu a fer de voluntaris de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge, i aquest any, com que tots plegats som una mica pesadets,  us tornem a demanar la vostra col·laboració com a voluntaris per a aquest esdeveniment esportiu, tant important per a la nostra Vila.

I per començar a fer boca us volem convidar a l’acte de presentació de la Cursa i Caminada de la Roca Negra que tindrà lloc el dia 24 de febrer a la sala de conferències de can Massallera. Us hi esperem.
Mes informació sobre la cursa a la nova web de la Roca Negra: http://rocanegra.cat

 


AUTOCAR A LA NEU
Aquest any, com que la climatologia ens està sent molt favorable, pel que fa als esports d’hivern, reprenem una activitat social que anys enrere havia estat una de les més emblemàtiques del CESBoi: L’autocar a la neu. Enguany ens desplaçarem fins a l’estació d’esquí de fons de Tuixent- la Vansa, a l’Alt Urgell, a fi de poder gaudir tots plegats d’un dia ben divertit, tot practicant l’esport de neu que més ens agradi (esquí de fons, raquetes, esquí de muntanya, trineus, jocs…). Vinga animeu-vos a participar d’aquesta sortida i a gaudir d’aquests dia a la neu.
Com sempre, trobareu tota la informació i el formulari d’inscripció al facebook i a la web del Centre Excursionista Sant Boi.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


ACTIVITATS per al mes de FEBRER

Diumenge, 5. Sortida d’esquí de muntanya a la Vall de Bielsa, concretament al Pic Bataillance, Pirineu francès. Activitat exclusivament per a socis federats en possesió de la llicència federativa D. Vocal David Zurita.
FORMULARI d’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 11 i diumenge, 12. Activitat d’alta muntanya hivernal, nocturna. Excursió de la Lluna Plena a la Gallina Pelada, Serra d’Ensija, (Berguedà). Els participants poden fer l’ascensió caminant, amb raquetes o amb esquís. Sortida per a socis federats, llicència C (raquetes o caminant) o D (esquís) Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 19. Excursió de senderisme familiar al Baix Penedès, concretament a la Talaia de Montmell (861 m), aquesta muntanya s’inclou al llistat dels 100 cims. Activitat oberta a tothom, especialment a famílies amb nens, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Edgar Nin.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Divendres, 24, a les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, c, Mallorca, 30. Acte depresentació de la VI edició de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge. Acte obert a tothom que desitgi assistir-hi.

Diumenge, 26. Autocar a la neu, a l’estació d’esquí de fons de Tuixent- la Vansa, a l’Alt Urgell. En el decurs d’aquesta sortida es podran practicar diverses activitats (esquí de fons, raquetes, excursionisme, trineus), segons les preferències de cadascú. El tipus de llicència federativa anirà en funció de l’activitat que es vulgui practicar. Vocal Conxa Capdevila.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


ACTIVITATS per al mes de MARÇ

Diumenge, 5. Excursió de senderisme familiar a la serra de les Torretes, a Martorell (Baix Llobregat). Activitat oberta a tothom, i adreçada especialment a famílies amb nens. Les persones que vulguin participar d’aquesta excursió, però no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Xose Santín.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 4 i diumenge, 5. Sortida d’esquí de muntanya al Pirineu aragonès (indret per concretar, en funció de l’estat de la neu). Activitat exclusivament per a socis federats en possesió de la llicència federativa D. Vocal David Zurita.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 12. Excursió de senderisme cultural a Olèrdola (Alt Penedès). Activitat oberta a tothomque desitgi assistir-hi, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Divendres, 17. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, xerrada de nutrició esportiva, a càrrec de Leonor Miralles. Aquesta activitat és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.

Diumenge, 19. Caminada de resistència, “La Classica Sant Boi-Sitges”. Tornada a Sant Boi amb  autocar. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats. Vocals: Rodolfo Fernández i Joan Anton Ramón.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 19. Caminada Popular pel terme de Sant Boi. En col·laboració amb l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi. Vocal Lluís Vidal.

Dissabte, 25. Excursió de senderisme “plus” al Baix Camp, concretament al Puig Pelat (1.076 m), muntanya inclosa al llistat dels 100 cims de la FEEC . Activitat per a socis federats. Vocal Manel Fontes.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


 

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte als actes oberts a tothom, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al Facebook i a la webcesboi.cat

AVISOS

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a comment