BULLETÍ GENER 2017

BUTLLETÍ del CESBoi de GENER de 2017

Hi ha una dita que diu “Pluja de gener sempre va bé…”, esperem que enguany caigui en abundància, i que a les nostres muntanyes ho faci en forma de neu que ens permeti poder dur a terme totes les activitats hivernals que tenim programades i moltes més…


PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CESBOI PREVISTES PER AL 2017
Com cada any, quan arriba el mes de gener us convidem a l’acte de presentació de les activitats previstes per aquell any, i aquesta vegada no podria ser menys… Així que reserveu-vos el vespre del divendres, 13 de gener, ja que a les 20:00 h, i a la sala de conferències de can Massallera, c. Mallorca, 30, hi haurà l’acte de presentació de les activitats del Centre Excursionista Sant Boi previstes per al 2017.
I també, com cada any, tindrà lloc la presentació de l’equip 6X100=H2O, que enguany participarà a laTrailwalker. O sigui que ja ho sabeu el 13 de gener a les 8 del vespre, tothom cap a can Massallera.


MOLTES GRÀCIES, XAVI
Com ja sabeu tots els que vau ser a l’Assemblea del CESBoi, el Xavi Palau, que fins ara havia estat el vicepresident de la nostra entitat, deixa el càrrec per motius personals. Des del nostre butlletí li volem donar les nostres més expressives gràcies per la seva dedicació i feina ben feta en vers la nostra entitat.


BENVINGUTS, PASSEU, PASSEU…
I ara també és el moment de donar la benvinguda als nous membres de la junta: Montserrat Oller, Maria Teresa Aparicio i Prudencio Cerrato, als quals desitgem una llarga estada i una molt profitosa feina com a membres de la junta de la nostra entitat

REESTRUCTURACIÓ DE LA JUNTA DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI
Amb motiu dels diversos canvis que hi ha hagut darrerament entre els membres de la junta del CESBoi, el passat més de desembre es va procedir a la reestructuració de l’esmentada junta, reestructuració que es va sotmetre a l’aprovació dels socis en el decurs de l’Assemblea General de la nostra entitat que va tenir lloc el passat 16 de desembre.

Per tant els càrrecs de la junta actual són els següents:

– Presidenta: Antonieta Vendrell Ribes
– Vicepresident i vocal de BTT: Jordi Martínez Amigó
– Secretari: Manel Fontes Fulquet
– Tresorera: Montserrat Oller Font
– Vocal d’assumptes de la FEEC i la vegueria: Lluís Vidal Vilaplana
– Vocal de material i escalada: Jordi Navarro Castells
– Vocal de la Roca Negra: Xavier Llopis Prusi
– Vocal de xarxes socials i difusió: Ivan Vega Guardia
– Vocal de biblioteca: Maria Teresa Aparicio Garcia
– Vocal de senderisme i mitja muntanya: Prudencio Cerrato Rodriguez


AUTOCAR A LA NEU
Enguany reprenem una de les activitats més clàssiques del CESBoi, l’autocar a la neu. El destí serà una estació d’esquí de fons, encara per determinar. En el decurs d’aquesta sortida s’hi podrà practicar (si l’estat de la neu ho permet) esquí de fons, raquetes, esquí de muntanya… En el proper butlletí ja us podrem donar més informació, sobretot pel que fa als preus.


 

ACTIVITATS del mes de GENER

Divendres, 13, a les 20:00 h. A la sala de conferències de can Massallera, c. Mallorca, 30. Acte de presentació de les activitats del Centre Excursionista Sant Boi previstes per al 2017. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi.

 

Diumenge, 29.  Excursió de senderisme familiar pel Baix Llobregat, concretament a Castellví de Rosanes i Creu de l’Aragall. Aquesta sortida es d’uns 10 km. per camins i pistes forestals. Agafarem algún corriol per pujar al Castell de Sant Jaume i a la creu de l’Aragall. Qui tingui brúixola que la porti, per si de cas.
Com a opció, a l’acabar la caminada, hi ha la la possibilitat de fer una calçotada al Restaurant Mas Sunyol (http://www.massunyol.com).
El menú és calçotada il·limitada, butifarra i xai a la brasa, patates, mongetes i carxofes, postres. El preu és de 32 Euros. (cadascú es paga el seu allà).
També hi ha menú infantil (plat combinat de macarrons, patates, escalopa i postres) per 12€.
Qui vulgui aquesta opció s’ha d’apuntar abans del 24 de gener per poder reservar ja que les places són limitades i per rigurós ordre d’inscripció.

Aquesta activitat és oberta a tothom, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 


ACTIVITATS del mes de FEBRER

Diumenge, 5. Sortida d’esquí de muntanya a un indret per determinar, en principi del Pirineu aragonès o andorrà, depenent de l’estat de la neu. Activitat exclusivament per a socis federats en possesió de la llicència federativa D. Vocal David Zurita.
FORMULARI d’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 11 i diumenge, 12. Activitat d’alta muntanya hivernal, nocturna. Excursió de la Lluna Plena a la Gallina Pelada, Serra d’Ensija, (Berguedà). Els participants poden fer l’ascensió caminant, amb raquetes o amb esquís. Sortida per a socis federats, llicència C (raquetes o caminant) o D (esquís) Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 19. Excursió de senderisme familiar al Baix Penedès, concretament a la Talaia de Montmell (861 m), aquesta muntanya s’inclou al llistat dels 100 cims. Activitat oberta a tothom, especialment a famílies amb nens, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Edgar Nin.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Divendres, 24, a les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, c, Mallorca, 30. Acte depresentació de la VI edició de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge. Acte obert a tothom que desitgi assistir-hi.

Diumenge, 26. Autocar a la neu, a una estació d’esquí de fons, encara per determinar. En el decurs d’aquesta sortida es podran practicar diverses activitats, segons les preferències de cadascú (si l’estat de la neu ho permet). El tipus de llicència federativa anirà en funció de l’activitat que es vulgui practicar. Vocal Conxa Capdevila.

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte l’acte de presentació de les activitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data, al Facebook i a la web cesboi.cat


AVISOS

Recordem a tots els socis i sòcies que el material de préstec del Centre Excursionista Sant Boi, és un dels serveis que el centre ofereix als seus membres i que, per tant, en poden disposar única i exclusivament les persones que són sòcies del centre. Sota cap concepte es pot agafar material per a persones que no siguin sòcies, excepte en el cas de cursets oberts a persones no sòcies, però en aquest cas serà el centre qui el facilitarà als cursetistes el dia i en el lloc de la sortida o en el lloc que els digui el monitor a la reunió prèvia.

També, cal que tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l’hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d’autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Tingueu present que el proper divendres, 6 de gener, la secretaria del CESBoi romandrà tancadaamb motiu del Dia dels Reis.

Tampoc no tindrem obert el divendres 13 de gener mentre duri l’acte de presentació de les activitats del centre.

Leave a comment