BULLETÍ DESEMBRE 2016

Castanyada 2016

BUTLLETÍ DEL CESBoi DEL MES DE DESEMBRE DE 2016

Doncs ja som al desembre, i tal com diu la dita, “Desembre finat, any acabat”, i aquesta vegada no es pot negar que és una veritat com un temple…


ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CESBOI

Tal i com ja vam anunciar en el butlletí de novembre, com cada  any, en arribar aquestes dates, convoquem tots els socis i sòcies del Centre Excursionista Sant Boi a  l’Assemblea General Ordinàriade la nostra entitat, que enguany tindrà lloc el proper divendres, 16 de desembre, a la sala de conferències de Can Massallera.

L’Assemblea començarà a les 20:30 h, en primera convocatòria i a les 21:00 h en segona convocatòria, amb els següents punts del dia:

 • Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea General Extraordinària i Ordinària.

 • Estat de comptes.

 • Pressupost per al 2017.

 • Memòria del curs.

 • Balanç del socis.

 • Presentació dels nous membres de la junta i de la reestructuració de càrrecs.

 • Reconeixement a les persones que porten més de 25 anys, ininterrompudament, sent socis del Centre.

 • Precs i preguntes.

No cal dir que esperem la vostra assistència.


GRÀCIES, NÚRIA.

Des del nostre butlletí volem acomiadar la Núria, la persona que fins avui ha estat la vocal de la biblioteca del centre, i alhora expressar-li l’agraiment del Centre Excursionista Sant Boi. Gràcies Núria, pel temps que has dedicat a la nostra entitat, com a membre de la junta, i sobretot per la feina duta a terme en l’organització de la biblioteca. Esperem que segueixis col·laborant amb el centre, com has fet fins ara.


LLICÈNCIES FEDERATIVES

A partir del proper dilluns, dia 5 de desembre, els socis que es vulguin federar podran fer els tràmits de la corresponent llicència federativa per al 2017. Recordeu que per poder tramitar aquesta llicència cal ser soci del CESBoi i estar al corrent del pagament de totes les quotes de soci. Els socis que, per la raó que sigui, no estiguin al dia dels pagaments no podran tramitar la llicència.

Els passos que cal seguir són els següents:

Primer heu de fer un ingrés o transferència al compte de la Caixa número 2100 3170 64 2200109249amb l’import exacte de la llicència corresponent, fent-hi constar el NIF o NIE, el tipus de llicència (A, B, C, D, E) i afegint-hi una H en el cas que la vulgueu habilitada.

Un cop hàgiu fet l’ingrés a la Caixa, cada persona, haurà d’emplenar aquest formulari que també trobareu a la web del CESBoi. En aquest formulari hi haureu de fer constar:

 • Número de soci/sòcia del CESBoi

 • Nom i cognoms

 • Data de naixement

 • NIF o NIE

 • Telèfon

 • Adreça electrònica

 • Adreça postal

 • Tipus de llicència (A, B, C, D, E, especificant si es vol amb habilitació FEDME)

 • Import de la llicència que heu demanat

MOLT IMPORTANT. Recordeu que pel que fa a les llicències infantils, sub 14, (fins a 13 anys) i sub 17, (de 14 a 16 anys), el CESBoi assumeix el 50% del cost, tingueu-ho present a l’hora de fer l’ingrés a la Caixa, del preu de la llicència infantil només n’heu de pagar el 50%.

Trobareu tots els preus i cobertures a la web de la FEEC http://www.feec.cat


 

LA PUJADA DELS NASSOS

El dia 31 de desembre, el Centre Excursionista Sant Boi organitzarà “La V Trobada dels Nassos” a Sant Ramon per tal de gaudir amb els amics de la darrera pujada d’aquest any, acomiadar l’any 2016 i donar la benvinguda al 2017.

Com cada any, hi ha tres modalitats diferents de participar de “La Pujada dels Nassos”: caminant, corrent i amb BTT, aquestes activitats són exclusivament per a socis federats.

Un cop ens trobem a dalt de la muntanya, davant de l’ermita, totes les persones que hi siguin presents podran gaudir d’un cremat de rom, cava, refrescos, bona companyia, fred… i una esplèndida vista nocturna del Pla del Llobregat i de la ciutat de Barcelona…, si el temps ens acompanya…

Trobareu tota la informació complementària: L’hora i el lloc de la sortida per a les diferents modalitats, què cal portar i el formulari d’inscripció, ja que és obligatori inscriure’s prèviament, a la web del Centre Excursionista Sant Boi: www.cesboi.cat i al facebook del CESBoi.

Com totes les activitats que organitza el Centre Excursionista Sant Boi, per participar de la Pujada dels Nassos cal estar en possessió de la corresponent llicència federativa, les persones que no estiguin federades poden tramitar una assegurança temporal, amb un cost de 5 €, en el moment de fer la inscripció.


 

ACTIVITATS per al mes de desembre

Divendres, 2.  A les 20:00 h, a la sala polivalent de can Massallera, xerrada de fotografia II sessió “L’edició de les fotos” a càrrec de Pere Soy.

Divendres, 16. A les 20:30 h. a la sala de conferències de can Massallera. Assemblea General Ordinària dels socis i sòcies del CESBoi

Dissabte, 31. La V Pujada dels Nassos a Sant Ramon. Trobada social.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


 

ACTIVITATS per al mes de gener

Divendres, 13. A les 20:30 h, a can Massallera. Acte de presentació de les activitats previstes per al 2017.

Diumenge, 29. Excursió de senderisme familiar a Castellví de Rosanes i Creu de l’Aragall, al Baix Llobregat. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.
Vocals: Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

* Amb possibilitat de calçotada. Responsable: Conxa Capdevila.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


 

AVISOS

Dimarts, dia 6 de desembre, la secretaria del CESBoi romandà tancada amb motiu del dia de la Constitució.

Divendres, 16 de desembre, la secretaria del CESBoi romandrà tancada mentre se celebri l’Assemblea General.


Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte l’acte de presentació de les activitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data, al Facebook i a la web cesboi.cat


El Centre Excursionista Sant Boi us desitja un bon Nadal i un feliç 2017!!

Leave a comment