BULLETÍ NOVEMBRE 2016

Cova Mur a Cantàbria. Fotografia d'en Juan Carmelo Blanco.

Cova Mur a Cantàbria. Fotografia d'en Juan Carmelo Blanco.

BUTLLETÍ del CESBoi del MES de NOVEMBRE de 2016

“Per Sant Martí, si plou al migdia, aigua tot el dia…”, a veure si és veritat…

REUNIÓ DINAMITZADORS  PEL CALENDARI 2017

Us volem fer memòria que el proper dimarts, dia 15 de novembre, hi haurà la reunió amb tots els socis i sòcies que tinguin ganes d’organitzar alguna activitat o de col·laborar en qualsevol tasca del CESBoi, per tal de, entre tots, confeccionar el calendari d’activitats per al 2017. O sigui que ja podeu anar pensant en el que ens proposareu per a l’any vinent… Vinga, a veure si omplim el calendari d’activitats tan diverses com engrescadores… Ja sabeu que us hi esperem a tots, sòcies i socis del CESBoi.

IMPORTANT!! 16 de DESEMBRE ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Com  molts de vosaltres deveu recordar, el mes de gener de l’any 2012 és va constituir l’actual junta del Centre Excursionista Sant Boi, això vol dir que, havent-se completat els quatre anys de mandat, i tal i com marquen els nostres estatuts, ha arribat l’hora de posar els nostres càrrecs a disposició dels socis. Per tant, aquest serà un dels punts més importants de l’Assemblea Extraordinària del dia 16 de desembre.

En el butlletí de desembre hi podreu llegir l’ordre del dia de l’Assemblea.


ACTIVITATS del mes de novembre.

 

Dissabte, 5 i diumenge, 6 de novembre. La Castanyada del CESBoi, a la casa de colònies Flor de Neu al Castell de l’Areny.

Dijous, 10 de novembre. El Sopar dels Dinamitzadors i Col·laboradors, a l’ermita de Sant Ramon.

Dissabte, 12 de novembre. Excursió de mitja muntanya al massis del Montseny, concretament a les Agudes (1.705 m), aquesta muntanya, que es troba entre les comarques de la Selva i el Vallès Occidental, s’inclou en els 100 cims de la FEEC. Activitat adreçada  a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.Vocal: Lluís Vidal.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dimarts, 15 de novembre. Reunió de socis dinamitzadors, a les 19:00 h a la seu social del CESBoi. Adreçada a tots els socis i sòcies del CESBoi que estiguin animats a organitzar activitats: xerrades, audiovisuals, excursions de qualsevol caire i nivell, exposicions, concursos…

Divendres, 18 de novembre. Xerrada de primers auxilis, primera sessió, a càrrec de Neus Verge. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 19 de novembre. Excursió fotogràfica al Montseny, turó del Morou (Vallès Oriental). Activitat adreçada a les persones que hagin participat de la xerrada de fotografia, per tant totes les persones que estiguin en aquest cas, però que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Pere Soy i Lluís Vidal.

Divendres, 25 de novembre. Xerrada de primers auxilis, segona sessió, a càrrec de Neus Verge. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


ACTIVITATS del  mes de desembre.

Divendres, 16. Assemblea General Extraordinària i Ordinària.

Dissabte, 31. La V Pujada dels Nassos a Sant Ramón. Trobada social. Cada any, des d’en fa 5, pugem el 31 de desembre a la tarda a Sant Ramón per despedir l’any que s’acaba i brindar pel nou any.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte l’acte de presentació de les
activitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que
trobareu aquí, a la web cesboi.cat o bé a la secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.
Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data, al Facebook i a la web cesboi.cat

Leave a comment