22 i 23 d’Octubre. Sortida en BTT pels Ports de Beseit.

Els próxims 22 i 23 d’Octubre el Jordi i la Sandra ens portarán a pedalejar pels Ports de Beseit (Tarragona), on ens endinsarem per la part central del massís creuant-lo pel sud-oest.

bttports

L’inici de la sortida serà des del Refugi del Mont Caro, i creuarem els Ports fins a Beseit passant per Fredes, riu Matarranya Beseit,  Coll d’en Selma i fins a arribar a Arnes on farem nit i ens preparem per la segona etapa que serà la via verda que enllaça Arnes amb Tortosa. Tot un recorregut sorprenent i ple de túnels i altres petites sorpreses.

La dificultat tècnica de la sortida és baixa. Tot el recorregut es fa per pistes forestals i via Verda, el desnivell no és excessiu. El primer dia seran aproximadament uns 700 m positius i una distància de 60 km de recorregut i el segon dia tot el desnivell és negatiu amb una altres 60 km aproximadament.

Es dormirà en una casa Rural o similar i el cost de dormir serà d’uns 25€ per persona aproximadament.

Per apuntar-se ho podeu fer directament des d’aquest formulari: https://goo.gl/forms/hX2ZZTlxTM3B9dW43

Els vocals d’aquesta sortida son el Jordi Mines i la Sandra Fernandez. Activitat adreçada a socis federats, amb llicència C com a mínim. Per a més informació podeu trucar o passar pel centre.

Salut i pedals…!!!

Leave a comment