8 d’Octubre, excursió a la Vall d’en Bas (Torrent d’en Puig), a la Garrotxa.

Excursió de senderisme a la Vall d’en Bas (Torrent d’en Puig), a la Garrotxa.
 
Torrent d'en Puig

Torrent d'en Puig

Aquest proper dissabte 8 d’Octubre, en Jose Carlos i la Margarita ens portarán a caminar per la Garrotxa, concretament al Torrent del Puig. Caminarem uns 10 km per llocs molt humits, amb un desnivell acumulat de 800 m. I te una dificultat mitjana.

Tota la pujada fins les marrades es fa per per zona humida, seguint el torrent del Puig amb els seus gorgs i salts d’aigua. Els boscos son de faigs i roures. El tram de camí ral està en molt bon estat de conservació.
Passarem per: Hostalets d’en Bas – Torrent del Puig – Font de les Fogoses – Gorgs i salts de l’Ansat, els Cristians, i l’Olla – Les Fontiques i el salt del Hostalot – Les Marrades – Mina dels Bandolers – grau d’Olot – Camí ral de Vic a Olot – Hostalets d’en Bas.
 
Material necessari: Esmorzar, dinar, aigua, roba i calçat adient per caminar per muntanya i alguna zona humida
 
Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.
Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola.
 
Reunió informativa el divendres 7 d’Octubre.
Per apuntar-se heu de passar pel centre en horari de secretaria o omplir el formulari clickant a sota.

Leave a comment