PROPERES ACTIVITATS OCTUBRE 2016

Membres del CESBoi al Refugi d'Ulldeter cap a 1985 - Fotografía d'en Francesc Molins.

Membres del CESBoi al Refugi d'Ulldeter cap a 1985 - Fotografía d'en Francesc Molins.

MOLT IMPORTANT!!

Recorda que per participar de les activitats, cal que prèviament t’hagis inscrit per mitjà delformulari específic de cada activitat. Aquests formularis els trobaràs en aquest mail i a la web del centre quan s’actualitzi cada activitat. També pots passar per secretaria del CESBoi, en l’horari habitual.

Dissabte, 1 d’octubre Excursió de pràctiques d’orientació. Aquesta sortida serà matinal a un lloc encara per especificar al Baix Llobregat i és adreçada a les persones que hagin participat de les xerrades d’aquesta temàtica els divendres precedents. D’aquestes persones si n’hi ha alguna que no disposi de la corresponent llicència federativa, caldrà que tramiti una assegurança temporal. Vocal Martí Moras.

Dissabte, 8 d’octubre. Excursió de senderisme a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa. Activitat adreçada  a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 9 d’octubre. Sortida boletaire a Rassos de Peguera. Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal Josep Valls “Tigre”.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Diumenge, 16 d’octubre. Excursió familiar a la Garrotxa, concretament al Puigsacalm (1.514m), aquesta muntanya forma part dels 100 cims de la FEEC. Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, especialment a les famílies amb nens, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 22 i diumenge, 23 d’octubre. Travessa amb BTT pels Ports de Tortosa Beseit. Activitat adreçada a socis federats, amb llicència C com a mínim. Vocal Jordi Martínez.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


CICLE DE XERRADES I PRÀCTICA DE FOTOGRAFIA

Divendres, 21 d’octubre. Xerrada d’introducció a la fotografia a càrrec de Pere Soy de l’AFOBOI. Aquesta activitat és oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dissabte, 22 d’octubre. Excursió fotogràfica al Montseny, turó del Morou (Vallès Oriental).Activitat adreçada a les persones que hagin participat de la xerrada de fotografia, per tant totes les persones que estiguin en aquest cas però que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Pere Soy i Lluís Vidal.

Divendres, 28 d’octubre. Xerrada de fotografia, 2ona sessió, “L’Edició de les Fotos”, a càrrec de Pere Soy. Sessió adreçada a les persones que hagin participat de la xerrada I i de la sortida fotogràfica.


Trobaràs tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia…) a mida que s’apropi la data de l’activitat, al

Facebook i a la web del centre cesboi.cat

Salut i Muntanya!!

Leave a comment