25 de Maig. Santuari de Queralt i els seus voltants.

El proper 25 de Maig hem preparat una sortida familiar, amb una mica de desnivell pels voltants del Santuari de Queralt a Berga.

Sortida oberta a tothom.

Descripció de la sortida

Sortirem de la part alta de Berga i enfilarem camí amunt cap a l’ermita de Sant Pere de Madrona. D’aquí i després de recular una mica anirem al Santuari de Queralt on farem una parada per esmorzar i visitar el santuari i disfrutar de les vistes sobre Berga. També podrem visitar la cova de la Troballa. Continuarem el nostre camí cap al mirador de Can Garreta i l’oratori de Sant Joan. A continuació passant pels cingles de Queralt, el coll de la Mel anirem a parar al coll de can Portet. A partir d’aquí comencem a baixar cap a la Font Calenta on buscarem un lloc per dinar i seguint un petit rec cap al punt de sortida.

En total haurem fet uns 11 km amb un desnivell positiu d’uns 700 metres. Per correu electrònic es facilitarà als inscrits el track, plànol i perfil de la ruta, hora i punt de trobada a Berga per qui vulgui anar directament i d’altres detalls.


Dificultat estimada: Fácil per a tota la familia, però amb compte amb el desnivell

Distància i desnivell aproximats: 11km i 700m de desnivell positiu.

Que cal portar: Aigua, esmorzar, dinar, calçat de muntanya, protecció solar, gorra, ulleres de sol.


INFORMACIÓ IMPORTANT SI NO ESTÁS FEDERAT I HAS DE SOL·LICITAR UNA LLICÈNCIA TEMPORAL

*Les llicències temporals s’han de pagar abans d’apuntar-se al formulari per transferencia , indicant dia i hora de l’ingrés. (5€ al número de CAIXABANK ES59 2100 3170 64 2200109249)

*En cas de no assistir a la sortida es perdran els 5 euros.

*Si es suspen la sortida per part de l’organització es tornaran els diners.


INFORMACIÓ IMPORTANT

Els dies 10, 11 i 13 de Maig es reserva únicament per inscripcions de socis. A partir del 14 de Maig s’obren les inscripcions a tothom. Les inscripcions de persones no sòcies en el període destinat únicament als socis, seran anul·lades sense previ avís.

*Les inscripcions a la sortida es tancaran EL 23 de MAIG al migdia (sempre que no es digui el contrari)

*Tota inscripció amb dades incomplertes o incorrectes s’anul.larà.

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari: https://forms.gle/rUHGtVTp5SD1PeQs6

Dinamitzador de l’activitat: Montserrat i Baldiri.

Leave a comment