13 d’Abril. Caminada de resistència Sant Boi-Sitges

Aquest proper 13 d’Abril, el centre organitza l’emblemática caminada de resistència Sant Boi- Sitges.

La caminada, d’uns 40 quilòmetres, ens farà descobrir nous indrets de les muntanyes del Baix Llobregat i del Garraf. Com cada any, hi hauràn dos avituallaments i, també com sempre, la tornada des de Sitges fins a Sant Boi es farà amb autocar (10€).

Dificultat estimada: mitjana/alta, la distància es important .

Distància i desnivell aproximats: 40 quilòmetres i 700 metres de desnivell.

Que cal portar: Encara que hi hauran dos avituallaments, s’ha de portar begudes, esmorzar i dinar, bastons (si us calen), barret i protecció solar si fa sol i impermeable per si plou, bé el que cadascu cregui convenient.

Activitat només dirigida a socis federats.

Sortirem del parking de Sant Ramon a les 7 del matí. L’itinerari serà Sant Climet-Bruguers(on està previst arribar cap a les 9h, aquí hi haurà el primer avituallament)-Coll de la Clota-Plà de Querol (cap a les 12h, aquí hi haurà el segon avituallament)- Vallgrasa-Can Planas-Platja de Sant Sebastiá a Sitges. Allà ens recollirà l’autocar que ens portarà a l’estació de Sant Boi.


INFORMACIÓ IMPORTANT

*Les inscripcions es tancaran el 4 d’Abril

*Tota inscripció amb dades incomplertes o incorrectes s’anul.larà.

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari:  https://forms.gle/DRtwtG9kVvG2gqMc7

Dinamitzador de l’activitat: Rodo.

Leave a comment