24 de Febrer de 2019. Marxa Solidària Magic Line Sant Joan de Déu.

Per l’any 2019 us proposem el repte de participar a la popular caminada solidària de Barcelona, La Magic Line 2019 (BML 2019) http://www.magiclinesjd.org

Volem formar un equip capaç de complir, als temps establerts, el recorregut de 25 km que sortirà de Sant Boi (Sant Joan de Déu) fins a la Catedral de Barcelona. A part de gaudir d’un dia especial, el veritable objectiu de la caminada és la recaptació de fons per a diversos projectes portats a terme per la institució Sant Joan de Déu (més info a http://www.magiclinesjd.org/es/a_quien_ayudamos). És per aquest motiu que com a condició indispensable per a participar a l’equip, es demana una donació de com a mínim 10 eur per caminant. Com més elevat l’import de les nostres aportacions, més alta será la nostra contribució al repte solidari de la caminada.

A partir d’ara podeu inscriure-us al formulari següent https://goo.gl/forms/i4P2xk4EdDKCboaI2 fins al proper 4 de novembre 2018, però l’inscripció al nostre grup de la BML serà en ordre a l’arribada de les vostres aportacions (10eur com a mínim per caminant). Aquestes les podeu realitzar directament a la plana de la BML del grup CESBOI SOLIDARI 2019 (pagament amb tarjeta) a partir del 25 d’octubre de 2018. (http://www.magiclinesjd.org/es/equipos).

Si no voleu caminar, però voleu contribuir al repte solidari del nostre grup, podeu fer-ho també amb les vostres aportacions a la plana de la BML de CESBOI SOLIDARI 2019. Vinga, animeu-vos, és per un munt de bones causes!!

Leave a comment